Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vojta Kotek dokončuje natáčení venkovních scén ve své nové komedii Padesátka

26. 3. 2015

vojta-kotek.jpg

Do konce týdne plánuje režisér Vojta Kotek dotočit veškeré venkovní scény pro svou chystanou celovečerní komedii Padesátka. V dubnu přijdou na řadu interiéry. Film podle scénáře Petra Kolečka se odehrává v zimě na horách, zejména ve Špindlerově Mlýně. Dnes natáčel štáb erotickou scénu Jakuba Prachaře nebo humorné sekvence s Hanou Vagnerovu či Lukášem Pavláskem.

 

Filmovému štábu dnes počasí skutečně přálo a jedny z posledních exteriérových scén připravované komedie Padesátka se tak odehrály pod modrou oblohou. Jakub Prachař v roli Jury si dnes zahrál erotickou scénu na hřebenech Medvědína, Lukáš Pavlásek před kamerou zapůsobil coby příslušník polského etnika. Zábavnou scénu si dnes ve Špindlerově Mlýně vyzkoušeli také herci Jakub Štáfek v roli Dulavy a Hana Vagnerová v roli Kunové. „Jakub na mě v této scéně házel z okna stromek. Nejprve jsem se bála, ale nakonec to dopadlo dobře. Před kamerou se na chvíli objevil i Vojta Kotek, který mě ve filmu zachraňuje. Natáčení jsem si jinak moc užila, byla to ohromná sranda. Jsem ze sportovní rodiny, takže můj táta je na mě pyšný, že hraji sportovkyni,“ přiblížila natáčení dvaatřicetiletá herečka Hana Vagnerová. Ve filmu, který má navázat na klasické horské komedie, jako je například S tebou mě baví svět, Anděl na horách nebo Sněženky a machři, si zahraje také Vilma Cibulková, Ondřej Pavelka nebo Marek Taclík. Děj filmu se jinak točí okolo lidí ze zasněžených hřebenů, běžkařského závodu Tříkrálová padesátka a muže, který se rozhodl poznat svého muže. Vše se odehrává v 70. letech, takže se můžete těšit na retro kostýmy i účesy. „Veškeré exteriérové scény budeme dokončovat ještě v sobotu a v neděli. V dubnu se pak vrhneme na interiéry. Nejnáročnější na natáčení byla zatím asi davová scéna závodu, kterého se zúčastnilo na tři sta běžkařů. Snadné nebylo ani ztvárnit autonehodu Vilmy Cibulkové,“ sdělil producent filmu Daniel Strejc s tím, že premiéru filmu uvedou kina v prosinci letošního roku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×