Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítejte v Horror School!

6. 3. 2014

Pamatujete si na školní léta nebo do školy právě chodíte? Pokud ano, tak na to klidně zapomeňte, protože svoje dveře otevírá škola jako žádná jiná! Horror School je nové a navenek naprosto prestižně působící „vzdělávací zařízení“. Stačí ale vejít a zjistíte, že se uvnitř dějí vážně divné věci… Krysy si tady běhají po chodbách, učitel biologie je všechno, jen ne normální, a knihovna je úplný ráj pro milovníky labyrintů. Horror School – Šílený profesor vyšel v Nakladatelství Fragment 3. března!

Není škola, jako škola! Horror School alias Lovecraftova základní škola je nová, neokoukaná a také absolutně tajemná budova, ve které si nikdo nemůže být jistý ničím… A kdo si myslel, že je učení nuda, tak je na velkém omylu.
Přestup na novou školu není nikdy jednoduchý. Nové prostředí, spolužáci i učitelé. Když se ale začne projevovat, že jde o školu plnou zvláštních věcí a lidí, je čas na útěk… nebo snad ne? Hlavní hrdina Robert nastupuje do sedmé třídy a nikoho ve škole nezná. Tedy až na bývalého spolužáka, se kterým se ale moc v lásce nemají. Hned první den vyučování se stane něco neuvěřitelného - po chodbě se prohánějí krysy, jako by byly ve škole doma. Je to vůbec možné? A co teprve knihovna, ve které se člověk ztratí během okamžiku. A skrytá půda, plná tajemství…
„Skvělá zábava pro fanoušky lehkých hororů.“ - Kirkus Reviews
0.jpgAnotace:
Na téhle základní škole se dějí divné věci. Ze šatních skříněk vyskakují krysy. Žáci se záhadně ztrácejí. Školní knihovna je bludištěm tajných chodeb. A učitel biologie se chová velice, velice zvláštně.
Robert Arthur věděl, že přestoupit na jinou školu nebude nic jednoduchého, ale tohle je na pováženou! S pomocí nových, poněkud neobvyklých kamarádů zjišťuje, že se toho ve škole děje víc, než je na první pohled patrné. Dokáže ta tajemství odhalit dřív, než bude pozdě?
 
145x205 mm, váz., 128 str., 229 Kč
Autor: Charles Gilman
Podrobnější informace o knihách a autorovi naleznete na www.horrorschool.cz!
2. díl vyjde již 23. dubna:
1.jpg 
 
 
 
 
 
 
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2200 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 21 mil. kusů výtisků. V roce 2012 Nakladatelství Fragment vydalo 191 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2012 bylo uskutečněno celkem 458 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2012 představil stále rostoucí slovenský Fragment 97 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×