Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2012 - svět zdraví, krásy a dobré nálady

116__dsc9649.jpgV prvním březnovém víkendu se Pražský veletržní areál v Letňanech stal magnetem pro setkání milovníků krásy spojené s trendy, módou, luxusem na jedné straně i cestou k harmonii, vnitřnímu uspokojení, posílení ducha, pohody a vyrovnanosti na straně druhé.

S přicházejícím jarem nastoupily trendy ztvárněné rukama špičkových vizážistů prezentující známé "trendsettery" jako Estée Lauder, Artdeco, Arabesque, Malu Wilz, Karaja, Tana a další. Slunečné dny jsou důvodem pro změnu v oblékání, jejíž inspirací mohly být v jarních barvách provedené přehlídky TOP Designera Pavla Jevuly, řady značek prezentovaných Českými modelkami i nápadité návrhy našich nadějných mladých designerů - finalistů akce Diamond Fashion Designer pořádané Národní komorou módy.
Péče o tělo je vždy trendem jara a nadcházejících teplých dnů. Řada firem prezentovala své top novinky v tomto oboru - ač již z řady pěstící a modelující kosmetiky, či přístrojů pro formování postavy (lymfodrenáže, masáže, kryoterapie aj.), tak i výběr "strojů" pro ty, kteří upřednostňují aktivnější přístup (tzv. "Vacupress" nebo "DietFitness). Většina přístrojů byla nabízena pro zájemce "k odzkoušení na vlastním těle", v soutěžích bylo možno vyhrát i celou řadu těchto procedur zdarma v moderních salonech.
Soutěže, líčení, účesy, móda, design
Pro soutěživé odborníky i jejich fanoušky byl vyhlášen další ročník jedinečného klání napříč kadeřnickým světem o stotisíc korun a účasti v zahraničí"INSPIRACE 2013", kdy téma předváděli mistři oboru jako Blanka Hašková, Romana Topinková, Martin Loužecký a další. Magnetem byla opět týmová soutěž vizážistů a kadeřníků "CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer", tentokrát na téma "LUXURY LADY". Proběhlo finále soutěže"Diamond Fashion Designer", tradičně již další ročník finálových soutěží učňů v líčení a účesovém stylingu KALIBRCUP 2012. A ti úplně nejmladší účastníci soutěží vážili cestu z celé řady zemí - Švýcarska, Ruska, Ukrajiny, Polska, Lotyšska, Mexika - aby ve čtyřech náročných disciplínách získali tituly Miss/Mister EU 2012.

112__dsc9324.jpg

V sobotní soutěži ve FOTOMAKEUPU vedené mistryní ČR Štěpánkou Podroužkovou ztvárnilo sedm finalistů kouzelné variace na nestárnoucí téma "LOLITA". Další soutěžní vystoupení byla věnována nehtům a rukám - Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU, mistrovství ČR v MANIKÚŘE pod vedením firmy Alessandro ČR. Na stánku České podiatrické společnosti probíhalo odborné poradenství v péči o nohy.

051_cp__dsc2639.jpg

Anti-aging péče, masáže, relaxace
V několika saloncích i na hlavním podiu probíhal kromě programu věnovanému nejnovějším zkrášlovacím metodám a anti-aging péči také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata prezentovali odborníci pro regenerační a relaxačních masáže, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka, čakrální terapii, irisdiagnostiku, astrologii a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci byla mj. největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace aromaterapeutů, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, Národní komora módy, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada odborníků z oblasti dermatologie, péče o pleť i formování postavy. 
 
Školení a rekvalifikace
Veletržní témata oslovila nejen návštěvníky, kteří chtějí služeb odborníků využít, ale také ty, kteří se chtějí v oboru služeb aktivně pracovat a dále se vzdělávat, popřípadě rekvalifikovat na práci v tomto na významu přibývajícím oboru. Našli tu širokou nabídku školení, kurzů a rekvalifikací. Těšíme se na viděnou na podzimním veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA ve dnech 7. a 8. září 2012 opět v přívětivém PRAŽSKÉM VELETRŽNÍM AREÁLU PVA EXPO PRAHA - Letňany! Více na www.worldofbeauty.cz nebo na http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×