Jdi na obsah Jdi na menu
 


TOCCATA v novém obalu

14. 10. 2011

Další etapou pokračuje proměna obalů kávy Douwe Egberts. Po pražených mletých kávách, jejichž inovované obaly se v obchodech začaly objevovat již od podzimu loňského roku, dostanou novou podobu i kávy instantní. První instantní kávou ve funkčně vylepšeném a zároveň elegantnějším obalu je Douwe Egberts Toccata. V blízké době pak výměna obalů čeká i instantní kávu Grand Aroma.

nepojmenovany-1.jpgNový obal kávy Toccata potvrzuje prémiovost této instantní kávy, tedy charakteristiku tak typickou pro značku Douwe Egberts. Vylepšené víčko se díky novému designu snáze otevírá, přesto se však díky dokonalému utěsnění ke kávě nedostane vzduch ani vlhkost. Jednoduchá, elegantně vykrojená etiketa s kvalitním zlatým potiskem nyní umožňuje spotřebiteli snadněji si prohlédnout obsah sklenice. Toccata je jediná káva na českém trhu v takto kvalitní silnostěnné sklenici s těsnícím uzávěrem bez šroubování. Díky speciálnímu víčku, které dokonale uchrání obsah, je sklenice vhodná i k dalšímu upotřebení. Milovníci sušených hub, oříšků či různého koření tak mohou sklenici využít pro bezpečné uložení svých dobrot. Výraznější sticker, tedy ochranná přelepka přes víčko, pak spotřebiteli umožňuje snadno zkontrolovat, že káva je naprosto čerstvá.
 
Stejně jako u pražených káv dominuje novému designu Toccaty Aroma Lady, která značku Douwe Egberts provází již více než 110 let. Společnost Douwe Egberts vznikla v roce 1753, ale její první logo s tradiční tváří fríské ženy symbolizující pohostinnost, péči a útulnost provází obaly kávy až od roku 1898. V roce 1983 se společnost Sara Lee rozhodla využít tuto ženskou tvář na všech kávových obalech po celém světě, historické logo prošlo modernizací a od té chvíle je tvář označována jako Aroma Lady.
 
V roce 2001 bylo logo znovu zjednodušeno do podoby jemné dívčí tváře nad vonícím šálkem kávy a tato zasněná Aroma Lady se objevila na téměř všech produktech Douwe Egberts. Nová Aroma Lady je moderní, více se usmívá a těší se na zážitek ze šálku kvalitní kávy. Změna obalů zviditelňuje produkty Douwe Egberts v obchodech, sjednocuje značku napříč celou Evropou a tak usnadňuje orientaci spotřebitele v celém portfoliu. Nová Toccata je moderní a praktičtější a celkově lépe reprezentuje historickou tradici i modernost značky.
 
Toccata je kvalitní rozpustná káva s jemným aroma a chutí pro každý okamžik vašeho dne. Je vyrobena ze 100% pražené kávy, a to technologicky nejnáročnějším a zároveň nejšetrnějším způsobem zmražování.
 
Instantní káva Toccata v nových obalech je v obchodní síti dostupná ve 200 g balení za doporučenou maloobchodní cenu 139,90 Kč a 100 g balení za 79,90 Kč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×