Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tesťák.cz – nový portál Nakladatelství Fragment, který vám pomůže s přípravou na přijímací zkoušky!

Nakladatelství Fragment představuje svůj nový projekt – portál Tesťák.cz! Všem, kteří se hlásí na osmiletá gymnázia, nabízí Tesťák.cz pomocnou ruku při přípravě na přijímací zkoušky. Testy, rady, cvičení a nejen to – každý týden nové testy a navíc možnost srovnání s ostatními uživateli. S Tesťákem máte přijímačky v kapse – www.testak.cz !

Nový projekt Tesťák.cz je testovací on-line aplikace, která umožní připravit se na různé druhy zkoušek. Od října budou postupně zveřejňovány testy pro přípravu žáků 5. tříd ZŠ na přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia. Páťáci si tak mohou nanečisto vyzkoušet, jak by obstáli v českém jazyce, matematice a všeobecném přehledu.
Při zpracování testů byly zohledněny především požadavky při přijímacích zkouškách. Jednotlivé testy slouží nejen k prověření znalostí a dovedností, ale také k odbourání trémy, protože jsou podobné těm, se kterými se uchazeči setkají u přijímaček. Vyhodnocení jednoduše ukáže na to, čemu je třeba se ještě věnovat a jak si páťák stojí ve srovnání s ostatními studenty.
V pravidelných intervalech se budou na webu objevovat nové testy. Při opakované přípravě může student díky evidování výsledků sledovat své postupné zlepšení.
Od prosince se budou moci s Tesťákem připravovat na přijímací zkoušky také středoškoláci, kteří se chystají na vysokou školu.
1.jpgTESŤÁK.cz
- Testy zpracované na základě požadavků u zkoušek
- Možnost srovnání s ostatními uživateli
- Snadné ovládání a neomezený přístup k výsledkům
- Každý týden nové testy
- Ukázky testů zdarma
 
Více informací a ukázky testů na www.testak.cz !
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×