Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svět draků od Christophera Paoliniho ožívá již potřetí v audio podobě!

27. 9. 2013

brisingr.png

Audioknihu Brisingr namluvil opět Martin Stránský
Světový bestseller Odkaz Dračích jezdců znají miliony čtenářů po celém světě. V roce 2012 vyšel poslední díl knižní série Inheritance a na trh byl uveden první díl Eragon v audio verzi. Nyní v nakladatelství Fragment vychází třetí díl Brisingr v audioknižní verzi. Předchozí dvě knihy z edice Odkaz Dračích jezdců ‒ Eragon a Eldest ‒ již byly představeny jako digitální audioknihy a následně jako audioknihy na CD. Další pokračování příběhu z fascinujícího světa Christophera Paoliniho opět namluvil oblíbený český herec a dabér Martin Stránský.
Digitální audiokniha Brisingr je v prodeji ve službě Audiotéka.cz, stejně jako první dva díly, za 299 Kč. Úctyhodná je délka nahrávky - 27 hodin a 38 minut! Vydání závěrečného dílu Inheritance jako digitální audioknihy je plánováno na začátek listopadu 2013, kdy se příběh Eragona a jeho dračice Safiry ve zvukové podobě uzavře.
Anotace:
Přísahy, zkoušky oddanosti, střet mocných sil...
Bitvou na Hořících pláních boj s Královstvím zdaleka neskončil a zdá se, že v nadcházejícím střetu bude Galbatorixův Jezdec mocným protivníkem. Eragona se Safirou proto čekají další zkoušky v boji, ale v příběhu už nejde jenom o ně…
Nechte se i vy pohltit napínavým příběhem s nečekanými zvraty a zaposlouchejte se do charismatického hlasu Martina Stránského, díky němuž před vámi všechny fantastické postavy doslova ožijí.
http://audioteka.cz/brisingr,audiokniha.html                                 
 
Audiotéka.cz
Audiotéka je služba poskytující mobilní přístup k audioknihám působící v několika evropských zemích. Audiotéka.cz českým milovníkům audioknih nabízí přes 1600 titulů mluveného slova všech významných českých vydavatelů. K nákupu i poslechu audioknih fanoušci využívají aplikace Audiotéka pro chytré mobilní telefony a tablety na platformách iOS (Apple), Android i Windows Phone nebo stahují nahrávky v MP3 formátu do počítače z webu www.audioteka.cz.
 
Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2200 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 21 mil. kusů výtisků. V roce 2012 Nakladatelství Fragment vydalo 191 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2012 bylo uskutečněno celkem 458 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2012 představil stále rostoucí slovenský Fragment 97 knižních novinek.
KONTAKT
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×