Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVÁTEK ZAMILOVANÝCH S ČAJI PICKWICK

4. 2. 2012

Svátek lásky se neúprosně blíží a většina zamilovaných přemýšlí, jak svou drahou polovičku překvapit a připravit jí či jemu nezapomenutelného Valentýna. Pickwick vám přináší několik tipů pro zamilované probuzení voňavým nápojem lásky, který si každý může připravit v pohodlí domova a užít si ničím nerušený den zamilovaných jen se svou vyvolenou či vyvoleným.

1.jpgKaždý z nás si jistě někdy přál snídani do postele nebo romantické probuzení s překvapením. Kdy jindy to vše zažít než právě na den Svatého Valentýna? Překvapte proto svou lásku a probuďte ji tím pravým lahodným černým čajem z řady Pickwick Ranní. Čaje Pickwick Ranní z pravých cejlonských lístků vám pomohou provonět domov láskou, intenzivní vůní a vykouzlit jedinečný nápoj lásky pro toho koho máte rádi. Jestliže k výborným čajům Pickwick připravíte ještě zdravou a vynikající snídani, máte jistě vyhráno!
Pokud s vámi vaše láska zatím nebydlí a vy přemýšlíte, jak ji na svátek zamilovaných okouzlit, pozvěte ji na odpolední čaj. Představte si, že jste se svou milou usazeni v měkké sedačce, zní tlumená hudba, zamilovaná atmosféra je všude, kam se podíváte, a ve středu toho všeho jste jen vy dva a čaj Pickwick. Ovocný čaj je tím pravým nápojem lásky, který svou vůní navodí láskyplnou náladu. Řadu Pickwick Ovocné čaje obohatily dvě2.jpg nové varianty čajů - Černý rybíz s třešní a vanilkou a Mango se zázvorem a limetkou. Oba jsou čistě ovocné, obsahují kousky ovoce, a protože jsou zcela bez kofeinu, jsou velmi vhodné i pro děti. Proč byste tedy nemohli Valentýna netradičně věnovat nejen své ženě, ale i dětem? Rodinných chvilek není nikdy dost, mnoho společné zábavy si můžete užít při malování vlastních hrníčků Pickwick. Ty můžete získat ve vybraných obchodních řetězcích zdarma k nákupu čajů Pickwick. Na www.pickwick.cz se dozvíte podrobnosti a zároveň zde můžete svoje výtvory zveřejnit a soutěžit o nejkrásnější hrneček.
3.jpgÚplnou novinkou mezi příchutěmi zelených čajů u nás je Zelený čaj s acerola třešní a bezovým květem. Třešeň Acerola obsahuje až 40x více vitamínu C než citron, voní lehce po bezu a třešni. Druhou novinkou je Pickwick Zelený čaj s ananasem. Lehkou chuť zeleného čaje dotváří ananas do velmi vyrovnané a lahodné podoby. Třetí novinkou je osvědčený formát variací. Zelené variace s ovocem obsahují v každé krabičce hned čtyři příchuti lahodných a spotřebiteli tak oblíbených zelených čajů: Zelený čaj s citronem, Zelený čaj s brusinkami, Zelený čaj s mangem a jasmínem a Zelený čaj s jahodami a citrónovou trávou.
 
Ať už si vyberete černý, ovocný či zelený čaj Pickwick, přejeme krásného a nezapomenutelného Svatého Valentýna!

Více informací na www.pickwick.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×