Jdi na obsah Jdi na menu
 


SURFUJTE VOLNĚ PO INTERNETU SE SMART TELEVIZÍ

4. 7. 2013

LED SMART TELEVIZE HYUNDAI NABÍZÍ OTEVŘENÝ INTERNETOVÝ PROHLÍŽEČ I OVLÁDÁNÍ MOBILNÍM TELEFONEM

Rádi byste vyměnili svůj malý počítačový monitor za velkou obrazovku a surfovali po internetu přímo na své televizi? Pořiďte si zbrusu novou LED Smart televizi Hyundai řady 285. Ta nabízí volně přístupný internet včetně oblíbených aplikací, jako je například Skype, YouTube nebo videopůjčovna Topfun. S novou televizí nemusíte řešit ani problém s věčným hledáním dálkového ovladače. Bohatě vám totiž postačí mobil či tablet. K chytré a úsporné televizi si můžete navíc pořídit užitečné doplňky, které vám její obsluhu ještě více usnadní.

1.jpg

 
Na internetu bez počítače
Jedinečnost zbrusu nových televizorů Hyundai řady 285 spočívá především v otevřeném internetovém prohlížeči, se kterým máte plný přístup k internetu a můžete tak volně surfovat stejně jako na počítači. Přes televizi se snadno připojíte k portálu YouTube, kde můžete zhlédnout nejnovější videa a hudební klipy. Prostřednictvím aplikace Skype si zase můžete popovídat s přáteli z celého světa. Stačí se jen pohodlně usadit do křesla a videohovor může začít. K dispozici jsou i oblíbené sociální sítě či aplikace AccuWeather, jež poskytuje nepřetržitě digitální meteorologické služby. Kdykoliv si tak můžete zjistit, jaké počasí vás čeká.
 
Naprogramujte si televizní zábavu
S novou televizí Hyundai Smart se můžete navíc stát dramaturgem vlastního programu. Zapomeňte na nudné pořady s nekonečnými reklamami a dívejte se jen na to, co vás skutečně zajímá. Televize disponuje výběrem mnoha aplikací. Kompletně v českém jazyce je největší on-line videopůjčovna filmů Topfun, která nabízí atraktivní filmy včetně hollywoodských trháků. Vyzkoušet můžete i videoportál Voyo.cz s více než patnácti sty tituly nebo RedBull TV, která vysílá širokou škálu atraktivních a adrenalinových videí z oblasti sportu. Upoutávky a trailery na nejnovější světové filmy pak poskytuje CineTrailer. Úplnou novinkou je možnost využívat HbbTV, které Smart TV Hyundai podporuje. Na našem území vysílání HbbTV nabízí Česká televize. Diváci si mohou během sledovaného pořadu prohlížet související odkazy na text, fotografie nebo různé audio a video soubory. A když vás začne nudit i samotná televize, můžete si zahrát některou z velkého výběru her.
 
Moderní vlastnosti televize doplnilo ovládání mobilem
LED Smart řada televizí Hyundai poskytuje nadstandardní služby a dokonalý obraz. Funkce Clear motion picture zaručuje vynikající ostrost, jasný a živý obraz při rychle se pohybujícím obrazu. Jistě oceníte i možnost pohodlného ovládání televize pomocí vlastního mobilního telefonu nebo tabletu. Stačí si jen stáhnout aplikaci Smart Remote Control z Google Play nebo Apple Store. Pro mnohé je zásadní i energetická třída A, která vám ušetří elektřinu a zároveň peníze. K naprosté dokonalosti pak jen stačí dokoupit další vychytávky v podobě Skype kamery Hyundai, která má v sobě zabudovaný mikrofon pro citlivý záznam hlasu, WiFi adaptér pro komfortní propojení Smart televize s domácí bezdrátovou sítí a pohybové dálkové ovládání Hyundai MotionRC. To vám umožní bezproblémový pohyb v menu.
 
Značka Hyundai se s novými modely Smart televizorů zaměřuje především na střední a menší úhlopříčky a to ve velikostech 22“, 24“, 26“ a 32“.
Pořídit ji můžete již od 4.699- Kč. (Kasa.cz)
 
HYUNDAI SMART TV 285
- Smart TV (otevřený internetový prohlížet, prémiové aplikace např. Skype, YouTube, Topfun, Facebook, RedBull TV atd.)
- Smart Remote Control – možnost ovládání TV pomocí telefonu či tabletu (pro Android a iOS)
- TV Tuner – Analogový, DVB-T, DVB-C adaptéru
- WiFi ready – možnost připojení k internetu přes WiFi pomocí USB
- Record ready – nahrávání DVB-T/C vysílání na externí HDD nebo Flash Disk
- Timeshift – sledování pořadů s časovým posunem
- Kompletní podpora češtiny a teletextu
- Podpora formátu JPEG, MP3, MKV, AVI, MPG, MP4, XviD, WMA, WAV, VOB, TS, M2TS

2.jpg

 
HYUNDAI
Značka Hyundai je v Evropě známá především automobily této značky, avšak pod touto značkou mohou zákazníci najít také širokou škálu elektroniky a domácích spotřebičů. U LED televizorů se Hyundai specializuje na střední a menší uhlopříčky, ať jsou to internetové SMART TV, 3D televizory, TV se zabudovaným štěrbinovým DVD přehrávačem nebo TV s barevnými vyměnitelnými rámečky. Ze spotřební elektroniky nabízí satelitní a DVB-T přijímače, audiosystémy, autorádia, přenosné DVD přehrávače, fotorámečky a meteostanice. Samostatnou modelovou řadou je Hyundai Retro Style, přehrávače v designu první republiky.
Pod značkou Hyundai naleznete také malé i velké domácí spotřebiče, jako jsou kuchyňské spotřebiče, vysavače, výrobky pro péči o tělo, vinotéky ledničky, myčky nebo pračky.
Výrobky HYUNDAI se vyznačují tím, že za rozumnou cenu přináší zákazníkům pestrou nabídku, exkluzivní design a odpovídající kvalitu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×