Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž Kalendář roku zná své vítěze – Projekt 12plus12 se umístil hned dvakrát

fdf.jpg

Kalendář projektu 12plus12, který pro občanské sdružení DebRA ČR nafotila známá česká fotografka Lucie Robinson, získal tento čtvrtek v Národním technickém muzeu, kde probíhalo slavnostní vyhlášení prestižní soutěže Kalendář roku, hned dvě ocenění. Soutěž již po dvanácté pořádala společnost M.I.P. Group. V letošním ročníku vybírala porota z rekordního počtu 85 došlých kalendářů. Ceny byly udělovány v osmi kategoriích. Ceny za DebRA ČR si na pódiu převzala Jitka Čvančarová, patronka organizace a známá česká herečka.
 
Projekt 12plus12
 
Kalendář „12plus12“ obsadil 1. místo v kategorii „osobité ztvárnění celebrit“ a 3. místo v kategorii „kvalita tisku a celkové zhotovení“. Obě ceny si přišla převzít vždy okouzlující Jitka Čvančarová, která je patronkou o.s. DebRA ČR.
 
jhgjhg.jpgObčanské sdružení DebRA ČR připravuje nástěnný kalendář v rámci svého projektu 12plus12 již druhým rokem. V prvním ročníku známý fotograf Robert Vano, zachytil na fotografiích 12 slavných českých žen. Uměleckého ztvárnění letošního kalendáře se ujala fotografka Lucie Robinson. Ta si vybrala tentokrát slavné české muže s předměty, které vypovídají o jejich povolání, ale proti realitě je trochu „přiostřila“.
 
Vedle kalendáře o.s. DebRA ČR vydává také diář ve stejném duchu. Veškeré příjmy z prodejů diáře i kalendáře směřují na financování konkrétních potřeb osob s nemocí motýlích křídel (www.12plus12.cz).
 
 
 
Slavnostní vyhlášení soutěže Kalendář roku
 

Ve čtvrtek 22. 2. 2012 v Národním technickém muzeu došlo k slavnostnímu vyhlášení a předání cen již 12. ročníku soutěže Kalendář roku, kterou pořádá společnost M.I.P. Group, a.s. Kalendáře hodnotila odborná porota složená ze specialistů z oblasti reklamy, grafiky či typografie v rámci osmi kategorií: 1. design, 2. fotografie, 3. propagační účin a hlavní idea, 4. kvalita tisku a celkové zhotovení, 5. digitální tisk, 6. osobité ztvárnění celebrit, 7. vyjádření sociální role a 8. podpora cestovního ruchu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×