Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovenské Tatry zasypal první sníh

28. 11. 2014

tatry-2.jpgNemůžete se dočkat letošní první lyžovačky? Dobré zprávy hlásí Vysoké Tatry, které zažívají od středy první sněhovou nadílku v nové sezóně.

Díky dobrým klimatickým podmínkám jsou již zdejší resorty také pod palbou technického sněhu. Velké otevření zimní sezóny se chystá již na 30. listopadu.

Své brány otevřou návštěvníkům tři špičková lyžařská střediska Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a Štrbské Pleso, kde na milovníky zimních sportů čeká 24 kilometrů sjezdových tratí. Udělejte si výlet na Slovensko a odstartujte lyžařskou sezónu ve Vysokých Tatrách. Sněhové podmínky můžete sledovat z pohodlí svého domova prostřednictvím špičkových webkamer na webových stránkách http://www.vt.sk/cz/hory-a-dovolena/webkamery.

K dispozici tu jsou aktuální záběry z Tatranské Lomnice, Lomnického štítu, Skalnatého a Štrbského plesa nebo například Soliska.

A jak to vypadá ve Vysokých Tatrách nyní? Shlédněte aktuální video na YouTube:

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×