Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavnostní odhalení Naháčů

8. 10. 2011

Úterý 4. října přineslo dlouho očekávanou premiéru multimediálního muzikálu Naháči. V pražské Goja Music Hall tak od 19:00 odstartoval první interaktivní muzikál na světě a přinesl tak revoluci do nejen české, ale i světové muzikálové tvorby.

Slavnostní premiéra muzikálu Naháči odstartovala v úterý řadu třiceti po sobě následujících představení, která se odehrají během jednoho jediného měsíce. Každý den od 19:00 mohou diváci na pražském Výstavišti navštívit tento exkluzivní muzikálový počin Slávka Boury.  
Kromě herců, kteří přišli na premiéru podpořit svoje alternace, a tvůrců muzikálu přijalo pozvání také mnoho dalších významných osobností. Na premiéru se přišel podívat například kmotr CD Naháčů, hudební producent František Janeček, nebo bývalý starosta Prahy 5, Milan Jančík, který by měl v jedné z repríz ztvárnit roli pana Prokopce.
Hlavních rolí na premiéře se ujali Daniela Šinkorová, Martin Maxa, Lucie Černíková, Braňo Polák, David Gránský, Ondřej Gorčík, Markéta Kalužíková, Pavel Rudolf Plasche a Petr Dopita.
Daniela Šinkorová svým výkonem potvrdila spekulace o velkém comebacku na scénu, který jí někteří po dvouleté odmlce předpovídali. Zahanbit se však nenechali ani účinkující z řad nastupující generace zpěváků, v podání Davida Gránského, Lucie Černíkové a Markéty Kalužníkové.
V měsíci říjnu se odehraje dalších 29 představení, která mohou diváci vidět Goja Music Hall nebo prostřednictvím virtuálního hlediště na www.nahaci.profi.cz, kde mohou za poplatek 80 Kč sledovat online přenos přímo ze scény muzikálu.
 
Více informací na www.nahaci.profi.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×