Jdi na obsah Jdi na menu
 


Síla a vytrvalost přijímaná pouze z rostlinné stravy opravdu není sci-fi!

strava-pro-bezce---i-pro-vegetariany-a-vegany.jpg

Dnes v nakladatelství CPress vychází kniha Strava pro běžce - i pro vegetariány a vegany

Sportovní výživa založená na výhradně rostlinné stravě, bohatá na bílkoviny, minerály, sacharidy, vitamíny a zdroje poskytující dostatečné množství energie. Pokrmy v této knize svými nutričními hodnotami plně nahradí stravu živočišného původu, aniž by utrpěly vaše sportovní výkony, naopak jsou přínosnější pro zdraví, protože preferují zdravé a čerstvé suroviny před průmyslově zpracovanými produkty. 

Obsahující vše, co zejména běžci potřebují pro dosažení vytrvalosti a rychlosti. Nabízené chody jsou sestaveny tak, aby vyhovovaly rytmu tréninků a závodů. U receptů je uvedeno složení pokrmu v procentech (tuky, bílkoviny, sacharidy, minerály, vitamíny).

Tato kniha svými 140 recepty ale dokáže zpestřit jídelníček i dalším sportovcům, protože myslí na dostatečný přísun živin potřebných pro správnou tvorbu svalové hmoty, na skladbu stravy snižující bolestivost svalstva, zvyšující rychlost jeho regenerace a plynule doplňující energii během výkonu.

Recepty jsou opravdu inspirující a některé u nás úplně nové, takže tato kniha může být i příjemným rozšířením stravovacích obzorů nejen sportovcům, ale komukoli jinému, kdo má rád luštěniny, ovoce, zeleninu, houby či semínka. 

Kniha je rozdělaná na snídaně, svačiny, polévky, hlavní jídla, saláty, ke chlebu – pomazánky, paštiky a jiné, koktejly a nápoje, dezerty, před závodem, po závodech a regenerace.

UKÁZKA Z KNIHY:

 

2.jpg  3.jpg

 

O AUTORECH:
Violetta Domaradzka – dlouhodobě se zajímá o výživu. Veganka, ultraběžkyně. Žena s nadšením. Je inspirací pro adepty zdravé výživy. Nezalekne se stokilometrové trati v horských podmínkách. Máma osmileté Poly.
Robert Zakrzewski – vždy aktivní, běhání se věnuje už velmi dlouho. Před několika lety začal s rostlinnou stravou. Velmi aktivní sportovec. Účastnil se mnoha maratonů, ultramaratonů a horských běhů.
Violetta a Robert jsou tvůrci polského týmu Run Vegan Team. Mezi jinými už zvládli běh na 100 mil (174 km) a běhy Řezník Ultra (100 km) a Řezník (78 km), oba v Polsku. Absolvovali je během jednoho týdne.
Daniel Parol – dietolog, který se věnuje výživě sportovců. Zkoumá výkon běžců, kteří jsou důslednými vegany. Je přesvědčen, že spojení sportu a rostlinné stravy zmenšuje riziko onemocnění civilizačními nemocemi - jako jsou nádorová onemocnění, obezita, cukrovka typu 2 či ateroskleróza.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Recommendations: how to promote your raduzyrecepty.com

(LatonyaWax, 26. 3. 2018 3:33)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-bot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×