Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Barbie je možné všechno: Staň se hvězdou hudebního videoklipu právě Ty!

1. 10. 2014

1.jpgPanenka Barbie může být vším, čím si jen bude přát – mořskou pannou, princeznou, kosmonautkou, vílou nebo třeba filmovou či hudební hvězdou. Její svět je opravdu pestrý. Následuj ji také Ty. Jak? Ukaž, že jsi stejně talentovaná jako Tvá oblíbená panenka – natoč video, kde tancuješ v rytmu Barbie songu nebo kde ho zpíváš. Můžeš vyhrát účast na natáčení ve Varšavě a stát se tak hvězdou nového Barbie hudebního videoklipu. Soutěž startuje už 2. září 2014.

Na konci srpna sis mohla poprvé poslechnout zbrusu nový Barbie song, který nazpívala zpěvačka Markéta Konvičková. Najdeš ho i na našich stránkách www.barbie.cz. Pusť si ho a začni se na své vystoupení připravovat už dnes. Nerada zpíváš, ale Tvým koníčkem je tanec? Na Barbie song si přece můžeš skvěle zatančit!
Soutěž probíhá ve dvou kategoriích – pěvecké a taneční. Pokud potřebuješ inspiraci pro svou taneční sestavu, můžeš zhlédnout několik našich tanečních videí, kde se naučíš kroky, které pak můžeš zařadit do své choreografie. Pošli své video do soutěže, která probíhá na www.barbie.cz od 2. září do 13. října 2014, a získej jednu z rolí v jediném pravém videoklipu k Barbie songu Možné je všechno. Každý týden po celou dobu trvání soutěže bude navíc možné vyhrát jednu z 12 panenek Barbie.
 

soutez-s-barbie.png

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×