Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2012 bude patřit HUNGER GAMES!

Premiéra filmu THE HUNGER GAMES se blíží! Již 22. března budou moci čeští a slovenští fanoušci zhlédnout filmové zpracování prvního dílu trilogie Hunger Games – Aréna smrti. Že se jedná o jeden z nejočekávanějších filmů roku 2012, dokazují informace ze zahraničí o předprodejích vstupenek a vzrůstající zájem o knižní předlohu!

Dle informací ze zámoří neustále narůstá s blížící se premiérou filmu THE HUNGER GAMES zájem o knižní předlohu. První díl trilogie Hunger Games – Aréna smrti se probojoval na první místo prestižního žebříčku USA Today. Zástupci amerického vydavatele zmiňují, že je skvělé sledovat, jak postupem času získává celá trilogie nové fanoušky, zejména díky osobnímu doporučení mezi čtenáři.
Další úspěchy zaznamenala trilogie na americkém webu Amazon.com, kde v lednu 2012 obsadila první tři příčky žebříčku nejprodávanějších knih, a to jak v tištěné, tak v elektronické podobě. Suzanne Collinsová je po Stiegu Larssonovi jedinou autorkou, které se podařilo obsadit najednou všechny tři příčky! Zajímavostí je, že Hunger Games se staly také absolutně nejprodávanějším e-bookem na Štědrý den.
Odhady naznačují, že celý rok 2012 bude patřit fantasy Hunger Games. Příběh o zvrácené reality show v budoucnosti, v jejímž prostoru bojuje hlavní hrdinka Katniss o svůj život a zároveň si chce zachovat svou lidskou tvář, si získal příznivce nejen z řad čtenářů po celém světě, ale také kolegy autorky Suzanne Collinsové – spisovatele. Autorka populární Twilight ságy Stephenie Meyerová přiznává, že se na knize stala doslova závislou. Stejný pocit popisuje také mistr hororu a napětí Stephen King, který se od čtení Hunger Games nemohl odtrhnout.
fg.jpgStejný úspěch je předpovídán rovněž filmovému zpracování, které bude v celosvětové premiéře uvedeno 23. března. Již nyní informuje oficiální distributor o dosaženém rekordu v počtu prodaných vstupenek v předprodejích. Během prvního dne předprodeje porazil film THE HUNGER GAMES nejprodávanější film poslední doby Twilight ságu: Zatmění. Majitelé amerických kin proto přidávají další a další termíny.
V českých a slovenských kinech bude film THE HUNGER GAMES uveden o jeden den dříve – 22. března!
Čekání si můžete zkrátit malou ochutnávkou v podobě filmové upoutávky, četbou napínavého příběhu nebo se zúčastněte velké soutěže o ceny s motivem filmu THE HUNGER GAMES!
Podrobnější informace o knihách, filmu i soutěži o skvělé ceny naleznete na www.hunger-games.cz!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×