Jdi na obsah Jdi na menu
 


Revoluce je na spadnutí, třináctý kraj není mýtus… Světový fenomén Hunger Games se již potřetí blíží do českých kin!

1.jpgPokračování filmu podle knižního bestselleru Hunger Games: Síla vzdoru se blíží. Knižní série Hunger Games se stala celosvětovým fenoménem a zasáhla již miliony fanoušků. Závěrečný díl knižní trilogie rozdělili filmaři do dvou částí, první z nich je jedním z nejočekávanějších podzimních filmů. Premiéra v ČR je naplánována na 20. listopadu!

Katniss přežila oproti očekávání boj v aréně i podruhé. Odboj pracuje naplno a o dalším osudu hlavní hrdinky rozhodují jiní, kteří ji odvážejí do třináctého kraje. Dokáže se Katniss stát vůdcem rodící se revoluce a symbolem pro ostatní kraje? Najde v sobě odvahu postavit se mocným v čele s nemilosrdným prezidentem Snowem? 
Do premiéry zbývá přesně šest týdnů, už nyní si ale můžete pustit finální trailer nebo si přečíst knižní předlohu. Nakladatelství Fragment pro všechny fanoušky opět chystá u příležitosti premiéry soutěž o skvělé ceny, která bude vyhlášena v listopadu na webu a facebooku.
Jeden den před filmovou premiérou bude uvedena kompletní trilogie v audio verzi. Bestseller načetla oblíbená česká herečka Tereza Bebarová a bude k dispozici jako klasické CD nebo v digitální podobě na Audioteka.cz.
 
Více informací o sérii na www.hunger-games.cz
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×