Jdi na obsah Jdi na menu
 


Retro je stále in - a to i v elektronice!

16. 9. 2011

Retro styl, který v posledních letech zasáhl vše od módy až po vybavení domácností, je stále velmi populární. Prvky let těch dávno minulých dnes najdeme téměř na každém kroku. Působí elegantně, noblesně, luxusně.

Vzpomínání na staré časy je, především v módě, poměrně běžné. Recyklace starých nápadů je zcela běžnou praxí nejen módních návrhářů a její úspěch je prakticky vždy stoprocentní.
Úspěch módního stylu stále vytváří značnou poptávku i po dalších výrobcích nesoucích punc minulosti. Tapety, automobiloví veteráni nebo třeba kachličky do koupelny v designu minulého století se staly samozřejmostí pro každého, kdo má styl.
Gramofony a rádia Hyundai Retro Style
nepojmenovany-1.jpgDnes přichází retro vlna i do oblasti spotřební elektroniky. A to prostřednictvím jednoho z nejznámějších symbolů domácností minulého století, gramofonových a radiových přehrávačů v dřevěných skříňkách.
Díky široké řadě modelů Retro Style si můžeme my, připomenout
amosféru krásného období počátku minulého století a zaposlouchat se třeba do originálních gramofonových desek Voskovce a Wericha. nepojmenovany-2.jpg
Retro Style a moderní domácnost
Řada Hyundai Retro Style zahrnuje celkem 13 přístrojů, které spojují moderní technologie s módním a elegantním retro obalem. Výrobky Retro Hyundai jsou vyrobené ze dřeva, které je nejen krásné, ale má i vliv na kvalitu zvuku. Pro tyto vlastnosti nejsou jenom vyjímečným designovým doplňkem interiéru, ale i kvalitním hudebním přehrávačem. Díky svému nevšednímu designu dodají vašemu interiéru punc elegantního luxusu a jakési nostalgie.
Modely Retro Style povýší styl vášeho interiéru nebo budou krásným dárkem pro významnou příležitost.
Elegantní klasika s nejmodernější technologií
nepojmenovany-3.jpgModely Retro Style Hyundai kombinují rádio, CD přehrávač, radiomagnetofon a gramofón.  Moderní technologie jsou ukryté v úžasně charismatickém obalu z různě tónovaného dřeva.
Některé modely Retro Hyundai jsou navíc obohaceny o funkci RIP. Jedná se o technologii,  která převede přehrávané skladby z rádia, CD nebo gramofonu  do formátu MP3 a ihned je uloží je na flash disk vložený do přístroje.
Nostalgie bez kliky
Nostalgický gramofón, s charakteristickou troubou, který připomíná počátek minulého století bude ve vašem interiéru opravdovým unikátem.
Značka Hyundai jej nabízí ve dvou provedeních. Ceny od 6.948 Kč, Hyundai

nepojmenovany-4.jpg      nepojmenovany-5.jpg

                nepojmenovany-6.jpg
Přehrávejte stylově
Pokud si chcete opravdu vychutnat přehrávání klasické gramofonové desky a nebo si užívat své oblíbené skladby na CD ze stylovějšího přístroje, než moderních sound systémů, a navíc dodat svému interiéru nezaměnitelný punc luxusní klasiky, pořiďte si retro přehrávač s nejmodernější technologií. Vybaven je také rádiem. Ceny od 1.599 Kč, Hyundai
nepojmenovany-7.jpg
 
 
 
 
 
Nalaďte se na tu správnou vlnu
Opravdu stylové rádio! Ať už vás nějakým způsobem fascinuje design 40., 50. nebo jiných let minulého století, zcela jistě vás uchvátí krása starých rádií doplněných tou nejmodernější technologií. nepojmenovany-10.jpg
Milovníci starých elektronkových rádií si přijdou na své u modelu, který má vzhled autentického elektronkového přijímače. Ceny od 1.299 Kč, Hyundai.
 
Ohromte své přátele stylovým přenosným rádiem
Design vycházející z oblíbené klasiky 70. let, může být zajímavým a netradičním dárkem – ať už pro vás či vaše přátele. Rozhodně s ním uděláte radost a mile překvapíte.
K rádiu snadno připojíte MP3 přehrávač či sluchátka.Cena 399 Kč, Hyundai
 

nepojmenovany-12.jpg  nepojmenovany-13.jpg

Technické informace k jednotlivým modelům naleznete na: www.hyundai-electronics.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×