Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připravte se s Tesťákem k přijímačkám na VŠ

S portálem Tesťák.cz se nově mohou připravovat také studenti středních škol, kteří se chystají na vysoké školy. V nové sekci „přijímačky na vysoké školy“ budou postupně zveřejňovány testy z pěti okruhů. Během dubna a května nabídku navíc doplní také souhrnné testy ze všech témat. S Tesťákem máte přijímačky v kapse – www.testak.cz!

Projekt Tesťák.cz představilo Nakladatelství Fragment na konci října 2012. Jde o testovací on-line aplikaci, která studentům umožní připravit se na různé druhy zkoušek. V první fázi se s Tesťákem mohli ke zkouškám připravovat žáci pátých tříd hlásící se na osmiletá gymnázia. Od spuštění bylo do konce ledna zveřejněno již 45 testů z českého jazyka, matematiky a všeobecného přehledu. 
31. ledna byla spuštěna nová sekce portálu – „přijímačky na vysoké školy“. Nově se tedy s Tesťákem mohou ke zkouškám připravovat také maturanti, kteří se hlásí na VŠ. Své znalosti si mohou ověřit v následujících pěti tematických okruzích: všeobecný přehled, lékařské fakulty, psychologie, andragogika a personální řízení, policejní akademie. Během dubna a května budou přidány souhrnné testy ze všech témat pro opakování.
Výhodou aplikace je možnost okamžitého vyhodnocení a neomezeného přístupu k výsledkům. Student tak může snadno sledovat své postupné zlepšení. Stejně jako u testů pro žáky pátých tříd je také u testů k přijímacím zkouškám na VŠ možnost srovnání s ostatními uživateli.
V pravidelných intervalech se budou na webu objevovat nové testy.
TESŤÁK.cz
1.jpg- Testy zpracované s ohledem na aktuální požadavky u zkoušek
- Okamžité vyhodnocení a neomezený přístup k výsledkům
- Možnost srovnání s ostatními uživateli
- Tematicky zaměřené testy
- Ukázky testů zdarma
 
Více informací a ukázky testů na www.testak.cz!
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 130 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 20 mil. kusů výtisků. V roce 2011 Nakladatelství Fragment vydalo 179 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2011 bylo uskutečněno celkem 437 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2011 představil stále rostoucí slovenský Fragment 119 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×