Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pořiďte si nové auto – bez poplatků, navýšení a s nízkými splátkami!

9. 5. 2011

logo.jpg

ŠkoFIN – jarní novinky ve financování vozů
 
Chystáte se ke koupi nového vozu? Pak vězte, že jste si svůj záměr stěží mohli načasovat lépe. Nyní totiž máte šanci využít jarní kampaň společnosti ŠkoFIN „Akční úvěr na Váš vůz“, která odstartovala začátkem května a potrvá celé dva měsíce. Co tato nabídka obnáší? Sjednání a vedení úvěru bez jakýchkoliv poplatků, bez navýšení, s výrazně nízkými splátkami – a to všechno přímo u prodejce vozů.
 
Součástí akční nabídky je i celá řada dalších benefitů, o kterých se dočtete na nových webových stránkách společnosti ŠkoFIN – běžný firemní web se základními informacemi se proměnil v rozsáhlý komunikační portál, který přehledně, srozumitelně a názorně informuje o všech finančních produktech a službách společnosti.
 
„Vypočítejte si“ nové auto
 
Najdete zde například on-line kalkulačku, kde si po zadání základních údajů o voze a parametrech financování snadno spočítáte výši splátky a délku financování. Pak stačí jen vyplnit potřebné údaje v on-line formuláři předběžného schválení smlouvy a odeslat; vyjádření obdržíte na Vámi zadanou e-mailovou adresu. K autorizovanému prodejci poté půjdete s již předschválenou smlouvou a celý proces vyřízení smlouvy bude mnohem rychlejší.
 
Zapomeňte na poplatky
 
Další novinkou, která Vás jistě potěší, je zrušení poplatků. ŠkoFIN nikdy neúčtoval svým klientům poplatky za uzavření a vedení smlouvy – nyní navíc ruší další administrativní poplatky. Od května 2011 tak můžete zcela bezplatně změnit profil smlouvy (zkrácení či prodloužení), předčasně doplatit úvěr či leasing nebo převést smlouvu na třetí osobu. A to není vše… V případě, že byste se dostali do finančních potíží, poskytne Vám ŠkoFIN bezplatné poradenství. Více informací najdete na www.skofin.cz.
 
 
ŠkoFIN patří k největším finančním společnostem na českém trhu a specializuje se na podporu prodeje značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi a koncernové ojeté vozy. Nabízí produkty v oblasti leasingu, úvěru i pojištění jak soukromým osobám, tak podnikatelům. Již od svého založení v roce 1992 přináší svým zákazníkům řešení šitá na míru v oblasti finančních služeb.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×