Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poločlověk – polobůh – hrdina: Percy Jackson. Světový bestseller se objeví podruhé na filmovém plátně!

Filmové zpracování druhého dílu knižního bestselleru Percy Jackson: Moře nestvůr bude již za šest týdnů uvedeno do českých a slovenských kin. Fanoušci světa olympských bohů a jejich pozemských dětí se mohou těšit na notnou dávku napětí, zkoušek a nebezpečí. Čekání do termínu premiéry 15. srpna si mohou zkrátit ochutnávkou v podobě traileru, četbou knižní předlohy nebo účastí ve velké soutěži s filmem!

6.jpgPercy Jackson se jako syn olympského boha Poseidona často dostává do nebezpečných situací. Nejinak tomu bude také ve filmovém pokračování fantasy série. Mytologické bytosti ožívají, krvelačné nestvůry se bouří a bohové z Olympu kladou další úkoly…
Po klidně prožitém školním roce se na Percyho poslední den před prázdninami začínají valit problémy. Hodina tělocviku se proměnila ve vybíjenou s lidožravými obry a Grover se dostal do průšvihu. Navíc hrozí Táboru polokrevných zničení… Percy se společně s Tysonem a Annabeth vydává hledat Zlaté rouno, které je může zachránit. Dostávají se do míst, které obyčejní smrtelníci nazývají Bermudským trojúhelníkem. Boj s temnými silami začíná!
Premiéra filmu Percy Jackson: Moře nestvůr, v němž se můžete těšit na celou řadu známých osobností hereckého světa (např. Sean Bean jako Zeus, Stanley Tucci jako Dionýsos nebo Nathan Fillion jako Hermés), se blíží a všichni netrpěliví fanoušci si mohou čekání zkrátit malou ochutnávkou v podobě filmového traileru s českými titulky, četbou napínavého příběhu nebo se zúčastnit velké soutěže o knihy a ceny s motivem filmu PERCY JACKSON: MOŘE NESTVŮR!
 
Podrobnější informace o knihách, filmu i soutěži o skvělé ceny naleznete na www.fragment.cz a www.percy-jackson.cz!
 

O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2200 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 21 mil. kusů výtisků. V roce 2012 Nakladatelství Fragment vydalo 191 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2012 bylo uskutečněno celkem 458 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2012 představil stále rostoucí slovenský Fragment 97 knižních novinek.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×