Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslavte s Douwe Egberts Světový den kávy

18. 9. 2011

1003122_vizual-kava-a-susenky-bahlsen_a4-sirka_nahled2.jpgKáva Douwe Egberts vás srdečně zve k oslavám Světového dne kávy. Pozvěte své blízké na šálek kávy a něco dobrého k zakousnutí a vychutnejte si společně strávené chvíle, nebo s námi pojďte nahlédnout do úžasného světa výroby kávy! Jedinečnou příležitost budete mít 28. září a 1. října v obchodech sítí Globus a Interspar, kde se můžete s Douwe Egberts potkat i osobně.

Douwe Egberts se letos rozhodla Den kávy oslavit společně se spotřebiteli. Už na svatého Václava, ve středu 28. 9., se tedy můžete ve všech hypermarketech Globus dozvědět leccos zajímavého o pěstování, zpracování a historii kávy. Akce bude pokračovat přímo na Den kávy, tedy v sobotu 1. října, ve vybraných hypermarketech Interspar, vždy mezi 9. a 17. hodinou. Douwe Egberts bude oslavovat v Brně, Českých Budějovicích, Frýdku-Místku, Hradci Králové, Chomutově, Karlových Varech, Liberci, Mladé Boleslavi, Olomouci, Opavě, Ostravě, Pardubicích, Plzni, Praze, Prostějově, Táboře a Ústí nad Labem.
 
U stánku s ochutnávkou budete moci okusit šálek vynikající kávy Douwe Egberts Excella, vyrobené 100% z kávy Arabica, a prémiové oplatky Bahlsen. Hostesky zájemcům prozradí nejen mnoho detailů ze světa kávy, ale také jim ukážou nepražená zelená kávová zrnka, vysvětlí rozdíl mezi odrůdami Arabica a Robusta a věnují recepty na kávové nápoje. Pokud si zakoupíte dvě 250g balení prémiové kávy Douwe Egberts Excella či Grand Aroma, získáte balení lahodných sušenek Bahlsen zcela zdarma.
 
Oslavit Den kávy však můžete i doma se svými blízkými. „Ať už si pro oslavy vyberete naše akce, rodinné setkání, nebo jinou příležitost, podstatné je, že u kávy prožijete chvíle, na kterých záleží právě vám,“ řekla Linda Jelínková, Brand Manager Douwe Egberts. Udělejte si pohodlí, povídejte si, užívejte si společně trávený okamžik. K vynikající kávě si dopřejte také úžasný zákusek. Objevte tajemství jedinečné chuti oplatek Bahlsen, které sladce podtrhnou skvělou kávu Douwe Egberts.
 
Češi každoročně vypijí přes 5,8 miliardy šálků kávy. Na jednoho milovníka tohoto skvělého nápoje tak u nás připadá přes 2 kilogramy spotřebované kávy za rok! Káva většinu z nás provází každým dnem. Douwe Egberts proto považuje Světový den kávy za vhodnou příležitost, jak oslavit tento lahodný elixír a potěšení, které nám všem dává. Přidejte se i vy!
 
Douwe Egberts patří dlouhodobě k nejoblíbenějším značkám kávy na českém trhu, vznikla již v roce 1753. Káva Douwe Egberts je díky pečlivému výběru zrn, dokonalému pražení a neustálé kontrole kvality v celém procesu zpracování zárukou nevšedního kávového zážitku.
 
Více na www.douwe-egberts.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×