Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBNOVA VYSÍLÁNÍ RÁDIA MÍSTO SETKÁVÁNÍ – 1. českého rádia pro osobní rozvoj, spiritualitu a alternativy cest

18. 7. 2013

Vážení a milí, s radostí Vás upozorňuji na obnovu vysílání rádia Místo setkávání –  1. českého rádia pro osobní rozvoj, spiritualitu a alternativy cest.

 
Vysíláme relaxační hudbu pro práci i odpočinek, plná obnova programové skladby (rozhovory, přednášky a vzdělávací programy, reportáže, pořady pro děti, rozšířená nabídka hudby – nové hudební bloky jednotlivých kultur, relaxační, a meditační hudby) od 1. srpna 2013. Koncepce rádia se změnila a posunula více směrem k transformačnímu procesu, nekonvenční medicíně a alternativám řešení různých problémů (a k českým autorům, lektorům, specificky našim možnostem a českým otázkám. Na rádiu najdete nově řadu soutěží, pořadů o zajímavých energeticky silných místech spojených nejenom s naší historií a osobnostmi z duchovního pohledu, informace o obsahu nových čísel časopisů, s nimiž spolupracujeme (Phoenix, Regenerace) informace o nových zajímavých knihách, pořady zaměřené na moudrost země i naši vlastní i na naše každodenní starosti.
 
Od 1. srpna 2013 najdete na rádiu i na našich webových stránkách první soutěž rádia Místo setkávání – vztahující se k esoterní historii naší země. Hlavní výherce obdrží zdarma účast na některém z podzimních seminářů pořádaných v Místě setkávání, podle vlastního výběru další tři výherci jednu z těchto knih, které pro tyto účely poskytla společnost Euromedia Group k. s. – viz www.bux.cz  (Andělé nám dávají odpověď autorky Alexy Krielové, Tao úspěchu – 5 odvěkých kruhů osudu - Dereka Lina, a Putování s knihou – Petra Kovaříka a Blanky Frajerové).
 
Na rádiu i na našich webových stránkách budou publikovány také slevy na semináře a workshopy pro posluchače rádia Místo setkávání a „last minute“ slevy a na podzim už na nových webových stránkách) nabídku speciálních esencí.
 
V nabídce seminářů a workshopů najdete vedle stálé nabídky seminářů školy Modrý lotos nově např. workshop podpůrných technik pro přechod na právnickou výživu a udržení právnické stravy (včetně možnosti přechodu a udržení potřebné energetické hladiny v našich podmínkách), workshopy a semináře pro firmy i jednotlivce i semináře „šité na míru“: Nabídka seminářů a workshopů se bude v průběhu léta měnit a rozšiřovat!!! Informace najdete zpravidla na webových stránkách.
 
 
 
Místo setkávání
Lenka Clara
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×