Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblíbený seriál ULICE slaví již desátou sezonu svého vysílání.

24. 10. 2014

 

Ve spolupráci Nakladatelství Fragment a TV Nova vzniká unikátní kuchařská kniha. Své oblíbené recepty v ní představí postavy z populárního televizního seriálu ULICE. Využijte exkluzivní nabídky a buďte mezi prvními, kdo bude novinku mít. Titul Ulice vaří s vámi bude uveden na trh 5. listopadu. Předobjednejte si ji a budete mít kuchařku v den vydání u vás doma! 
Seriál ULICE začala TV Nova vysílat již v roce 2005. Od té doby se stal pravidelnou součástí podvečerního programu pro nespočet diváků. Nyní se nabízí díky spolupráci Nakladatelství Fragment a TV Nova příležitost nahlédnout do kuchyní jednotlivých seriálových postav. Každá z nich představí recept, specialitu nebo návod na svůj oblíbený pokrm. Uvařte si společně se svými oblíbenými hrdiny a oslavte stylově desátou sezonu vysílání.
Všem, kteří si objednají knihu do 2. listopadu, budou přednostně odeslány vůbec první výtisky ještě předtím, než bude v tiskárně dokončen kompletní náklad. Buďte mezi prvními, kdo bude mít unikátní kuchařku doma!
 
Titul ULICE vaří s vámi můžete předobjednat v e-shopu Nakladatelství Fragment.
 
10410109_368793613285777_5981696298288666869_n.pngAnotace:
Už desátým rokem je Ulice nedílnou součástí podvečerů mnoha domácností. Nahlédněte společně s velkou seriálovou kuchařkou do kuchyní známých hrdinů, kteří vám prozradí recepty na svá neoblíbenější jídla. Máte chuť vyzkoušet něco z české klasiky podle Hejlových a jako dezert upéct třeba některou ze sladkých dobrot z pekařství Vilmy Nyklové? Nebo chcete konečně ochutnat jednu z proslulých specialit z hospody U Henryho? Pak je tato kniha určena právě vám!
Vychází již 5. listopadu!
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×