Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblíbená hračka Tatra 815 je zpět

jp2_7062_resize.jpg

Česká rodinná společnost Dino Toys, výrobce deskových her a puzzle, k dvacátému výročí založení firmy nadělila svým příznivcům tradiční českou hračku, nákladní auto Tatra. Na veletrhu hraček a her For Toys 2013 v Letňanech proběhne její oficiální představení, na dětská pískoviště pak vyjede příští jaro.
Kdo by ji neznal. Nepřekonatelná klasická Tatrovka se vryla do paměti mnoha dětem z předchozích generací. Současné děti jsou o tuto skvělou hračku ochuzeny a proto když společnost Dino Toys hledala vhodný dárek, který by nadělila nejen svým zákazníkům, ale kterou by udělala radost i sobě, rozhodla se právě pro ni.
„Chtěli jsme zvolit něco originálního a zároveň nostalgického. Tatra nebyla na českém trhu k dostání a zaznamenali jsme po ní mezi lidmi velkou poptávku. Každý tatínek se o svou oblíbenou hračku chce se svými dětmi podělit. Teď má možnost,“ uvádí Ladislav Mareš, zakladatel společnosti Dino Toys s tím, že se jedná o nostalgický návrat do dětství.
„Klasická Tatrovka byla tehdy snem každého malého kluka. Pamatuju si to nadšení, které jsem vídal na pískovištích, když Tatrovka za jeho pomoci převážela svůj obrovský náklad písku přes celé hřiště, aby ho nakonec mohla slavnostně vyklopit na jeho druhém konci. Věřím, že tolik radosti přinese dalším dětem,“ dodává Mareš.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×