Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblečení Icebreaker je symbolem ležérní elegance

ssd.jpg

Průkopník outdoorových oděvů z vlny ovcí merino společnost Icebreaker už dávno nenabízí jenom funkční oblečení pro sportovce. Předností extra kvalitního merina, mezi něž patří prodyšnost, jemnost, snadná údržba a odolnost proti zápachu, si mohou užívat také vyznavači luxusní módy a aktivního společenského života městského typu.
 
„Icebreaker pamatoval například na cestovatele, kteří se potřebují cítit pohodlně při několika hodinovém letu, ale zároveň vypadat reprezentativně i po výstupu z letadla, a proto vznikla kolekce Journeys, jejíž součástí je řada Black Sheep, která nabízí pro ženy i muže svetry z nejjemnějšího merina,“ vysvětlil manažer marketingu a PR Icebreakeru pro Střední a Východní Evropu David Chovanec a dodal, že na oblíbenosti získává zejména u manažerů přebíhajících z jedné pracovní schůzky na druhou a odtud rovnou na večírek. „Nač ztrácet cenný čas převlékáním, když Icebreaker vypadá a funguje stejně dobře ráno jako navečer. V Journeys a Black Sheep se zkrátka snoubí vzhled, pohodlnost a funkčnost merina,“ doplnil David Chovanec. dsds.jpg
 
Zaměřeno na Journeys
Icebreaker Journeys je lehký, stylový systém vrstveného oblečení, který představuje elegantní všestrannost a obsahuje lehké šaty a paleta, sluncem prozářené barvy a
úchvatné potisky. Jednotlivé oděvní kousky z Journeys se dají nosit samostatně v jedné vrstvě, anebo naopak lehce kombinovat. „Cesty po městě i do přírody rozzáří veselé kontrastní barvy a o pohodlí se stará rozmístění švů, které neomezují pohyb a nedřou,“ informoval Chovanec.
 
Novinkami v kolekci Journeys určené pro ženy jsou dlouhé svetry Cruise Cardigan a paleta Bliss Wrap, které dokonale doplní jako svrchní vrstva tílka a topy. Milovnice sportovnější uvolněné elegance ocení šaty Cruise Dress s vykrojenými zády a se sníženými průramky, pod které lze pro oživení modelu navléci do spod barevnou košilku. Trendy šaty Breeze Dress se mohou pochlubit kapucí a nastavitelnou šňůrkou na stažení ukrytou v rukávech.
 
dsdsdsd.jpgKolekce Journeys 2012 nabízí také nová tílka, trička s hlubokým, véčkovým a polo výstřihem či trička Henley v široké škále zářivých barev, pruhů a potisků. V letních parnech obstojí skvěle lehká sukně Breeze Skirt či tříčtvrteční kalhoty Breeze Pant, které jsou výbornou volbou na cesty.
 
Pro muže rozšířil Icebreaker kolekci Journey o mikinu Quattro Hood, která zcela splňuje požadavky kladené na cool & chic oblečení do města. Neméně důležitými přírůstky volajícími o místo v pánském šatníku jsou trička Quattro, Quattro Polo a Tech Polo.
 
V objetí jemňoučké Black Sheep
 
Každá nitka ve svetrech řady Black Sheep pochází z výjimečné jemného merina, skutečného zlatého rouna ovcí žijících v drsném prostředí novozélandských Jižních Alp. Muži mohou vybírat ze čtyř pletených modelů LS Aries Crewe, LS Aries V, LS Aries Cardigan a Aries Hood. Dva luxusní kousky LS Athena V a LS Athena Boatneck jsou určené ženám. Black Sheep vyniká obrovskou kvalitou střihu, nechybí raglánové rukávy s pečlivě vypracovanými detaily, ramenní záševky, žebrování na lemech, manžetách a ve výstřihu. Zárukou dokonale padnoucího oblečení jsou ergonomické boční švy.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

plumd.bestwomepri.se

(plumd.bestwomepri.se, 23. 4. 2019 17:35)


Hello colleagues, its enormous article concerning cultureand completely explained, keep it up all the time.
plumd.bestwomepri.se

hama.lewome.se

(hama.lewome.se, 20. 4. 2019 19:53)


Thanks , I've recently been looking for info approximately this subject for a while and yours is the greatest I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you certain in regards to the source?
hama.lewome.se

nabtu.ilmali.se

(nabtu.ilmali.se, 19. 4. 2019 13:19)


Simply desire to say your article is as astonishing. The clarity to your post is simply nice and that i can assume you are knowledgeable in this subject. Well together with your permission let me to snatch your RSS feed to keep up to date with coming near near post. Thanks a million and please continue the rewarding work.
nabtu.ilmali.se

webgate.tn - Faucet, 10 - 50 satoshi, No timer

(MerrillUrick, 19. 4. 2019 9:32)

Купить мебельный щит в Братске

(JosephAdunk, 19. 4. 2019 9:26)

Купить мебельный щит в Братске https://www.ekolestnica.ru/mebelnyj-shhit-cheboksary.html

los i magen 1177

(los i magen 1177, 9. 4. 2019 5:02)


Everything is very open with a very clear clarification of the challenges. It was definitely informative. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!
los i magen 1177 neutin.se/veins-on-the-legs/loes-i-magen-1177.php

raper ses pieds

(raper ses pieds, 6. 4. 2019 19:45)


Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Regardless, just wanted to say fantastic blog!
raper ses pieds netcomap.se/dermatology/naglar-mlade.php

займы онлайн мгновенно без проверок

(Olegtew, 30. 3. 2019 23:21)

https://citycredits.com.ua/dinero/ - займы онлайн мгновенно без проверок

insektsnat fonster ram

(insektsnat fonster ram, 30. 3. 2019 2:16)


Your style is so unique compared to other people I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I'll just bookmark this page.
insektsnat fonster ram terhuss.se/skin-care/insektsnaet-foenster-ram.php

barcelona fotbollsskola 2016

(barcelona fotbollsskola 2016, 29. 3. 2019 10:25)


I'm amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that's equally educative and amusing, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The problem is an issue that too few people are speaking intelligently about. Now i'm very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.
barcelona fotbollsskola 2016 titema.se/beauty-and-health/barcelona-fotbollsskola-2016.php

База

(KennethKit, 11. 3. 2019 6:54)

XRumer 16.0 + XEvil solve ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3

(Sharonchutt, 10. 3. 2019 17:18)

Absolutely NEW update of captchas solving package "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha regignizing of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

Good luck!

gravid far inte ata

(gravid far inte ata, 8. 3. 2019 16:07)


You can certainly see your expertise in the article you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.
gravid far inte ata netcomap.se/phlebeurysm/flatulences-excessives.php

choklad butiker stockholm

(choklad butiker stockholm, 21. 2. 2019 12:30)


Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Thanks!
choklad butiker stockholm troptia.se/beauty-and-health/choklad-butiker-stockholm.php

billig badtunna vedeldad

(billig badtunna vedeldad, 14. 2. 2019 2:41)


When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!
billig badtunna vedeldad neutin.se/beauty-and-health/matcha-smoothie-recept.php

Test

(KattyGluk, 2. 2. 2019 18:09)

Hello, admin. Your website working?

(Williamkix, 28. 12. 2018 1:06)

Hello, admin.

Interesting website, really!
But "Search" function on it doesnt work. Sad.


P.S. Where I can get XEvil4.0 for free?
It's best captcha solver, included Google ReCaptcha.
Need it for white SEO. Thanks.

fapmydick

(NickP_beify, 22. 12. 2018 15:19)

You may be ruled by discontinuity without realizing it. Do not let it confront the richness of your circuit. We can no longer afford to live with illusion. Suffering is born in the gap where presence has been excluded.
https://fapmydick.com/videos/419/step-daughter-moralfreetube-com/

Test, just a test

(hario, 12. 9. 2018 6:58)

Hello. And Bye.

Test, just a test

(feran, 8. 9. 2018 10:45)

Hello. And Bye.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×