Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBJEVTE SVĚT SPIRIT ANIMALS A STAŇTE SE JEHO SOUČÁSTÍ!

v_spirit-animals-zrozeni-hrdinu-tit-202985-01.gif

Tento týden vyšel první díl unikátní série Spirit Animals. Fantasy edice vyniká nejen tím, že se jedná o další z řady bestsellerových multi-platforem z dílny nakladatelství Scholastic, ale také skutečností, že každý z dílů napsal jiný autor. I přesto se podařilo stvořit provázaný fantasy svět, ve kterém nechybí napětí, dobrodružství a mystično. V úvodní knize se začíná vyprávět příběh čtyř hrdinů, kteří brzy pochopí, že přivolání spirituálního zvířete již není jen jejich zkouškou, ale může ovlivnit osud celého světa…  Titul Spirit Animals – Zrození hrdinů vydává  Nakladatelství Fragment.

 

Sedm na sebe navazujících knih, jejichž autory jsou různí spisovatelé, postupně rozvíjí dynamický dobrodružný příběh. V zemi Erdas podstupují všechny děti tajemný rituál, během něhož dokáže pouhá hrstka přivolat své spirituální zvíře. Svazek, který poté vznikne mezi mladým člověkem a zvířetem, je výjimečný - vyvolení totiž získávají neobyčejné schopnosti přivolaných zvířat.

První díl Zrození hrdinů se po uvedení na trh udržel po 13 týdnů na žebříčku bestsellerů New York Times. Celosvětový zájem o edici stále roste a překlad je doposud zajištěn do 17ti cizích jazyků. Návštěvnost webových stránek www.spiritanimals.com považuje tvůrce za obrovský úspěch s celkovým počtem 5 000 000 zobrazení měsíčně a 581 000 zaregistrovaných uživatelů.

Téma Spirit Animals představuje další fenomenální multi-platformu nakladatelství Scholastic. Knižní podoba Spirit Animals je úzce spojena s RPG hrou (Role playing game), která je volně dostupná na oficiálním webu www.spiritanimals.com. Každý se tedy může začíst do příběhu, zároveň zažít akční dobrodružství, zkusit přivolat „své“ spirituální zvíře a stát se součástí příběhu Spirit Animals.

 

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a specializuje se na kvalitní českou i překladovou literaturu pro děti a mládež. Od roku 2014 je členem skupiny Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo více než 2650 publikací, mezi nimiž najdete leporela, zpěvníky, beletrii, učebnice i populárně-naučnou literaturu. Vydává bestselerové série Hunger Games, Letopisy Narnie, Upíří deníky i zpěvníky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

Albatros Media a. s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×