Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novoroční lyžování ve Špindlu slibuje ideální sněhové podmínky, nové sjezdovky i večerní lyžování

3. 1. 2015

spindleruv-mlyn-30.12.-3.jpgDíky stále trvajícímu mrazivému počasí a modernímu systému zasněžování se daří provozovatelům Skiareálu Špindlerův Mlýn nepřetržitě zasněžovat. Každým dnem jsou tak lyžařům k dispozici nové kilometry sjezdovek i další lanovky a vleky. Největší krkonošské středisko tak bude brzy kompletně v provozu.

 

„Plný provoz je v současnosti na Horních Mísečkách. Ve Svatém Petru se jezdí na malém hanku černé sjezdovky a na modré. K dispozici je také Hromovka, červená sjezdovka na Medvědíně, medvědínský horní vlek „hřiště“ a vlek Stoh,“ uvedl René Hroneš, obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn.

spindleruv-mlyn-30.12..jpg

Od 31. prosince se mohou lyžaři a milovníci zimních sportů těšit na lanovku a svahy na Labské a otevření sjezdovky „Stará hromovka“. Téměř ideální podmínky pak slibuje novoroční lyžování. „Prvního ledna plánujeme spustit červenou sjezdovku ve Svatém Petru, která patří mezi nejatraktivnější svahy ve Špindlerově Mlýně. Pracujeme také na otevření černé sjezdovky na Medvědině. Na Nový rok navíc zahájíme provoz večerního lyžování na Hromovce. Díky novým zasněžovacím sprchám, které dokáží oproti běžným dělům zasypat svahy mnohem rychleji, to bude jedno z nedřívějších otevření večerního lyžování na Hromovce v historii střediska,“ sdělil Čeněk Jílek, ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Více na www.skiareal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×