Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové punčochy zeštíhlí pas i stehna

17. 3. 2014

be_active-slimmers-kv.jpg

Nemáte dost času na sport, neradi držíte diety, ale přesto byste chtěli nějaké to kilo shodit? Zkuste novou řadu spodního prádla a punčoch Active Slimmer značky Bellinda. Zhubnout s nimi můžete až o jednu konfekční velikost.
 
Nová řada produktů Active Slimmer od Bellindy je vyrobena ze speciálního mikrovlákna obsahující Acti-Mineral Komplex ®, který povzbuzuje mikrocirkulaci. V kontaktu s pokožkou absorbuje tato látka teplo z těla a posílá jej zpět infračervenými vlnami. Proces tak funguje jako masáž, jež stimuluje metabolismus a podporuje krevní oběh. Hlavní výhodou této řady je, že její majitelka po celou dobu nošení během dne díky speciálnímu mikrovláknu hubne. Čím více se v nich pohybuje, žím větší efekt výrobek má. Navíc jsou odolné a funkci neztrácí ani po opakovaném vyprání.
 
Nová řada je k dispozici ve formě legín, punčocháčů, boxerek a bermud. Po 28 dnech nošení naměřily testy u žen maximální zeštíhlení pasu o 2,2 cm a přes obě stehna až 3,5 cm.
 
Punčochy je možné zakoupit od 10. března v drogeriích Teta, DM, ROSSMANN, v supermarketech Interspar, Billa, Makro, Kaufland či na e-shopu www.bellinda.cz.
 
Ceny:
Boxerky, bermudy a punčocháče: 299,- Kč
Legíny 349,- Kč
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×