Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nízké Tatry odstartovaly letošní lyžařskou sezónu

gabriela-frankova-na-snowboardu.jpg

Středisko Jasná v Nízkých Tatrách přivítalo během prvního prosincového víkendu první lyžaře a snowboardisty. Oficiální otevření letošní zimní sezóny vyvrcholilo v sobotu velkou hudební party Winter Music Opening tentokrát ve stylu kultovního Jamese Bonda. Největší slovenskou akci na sněhu navštívila i řada českých osobností.

 

První oblouky přímo z Chopku a čerstvý manšestr si lyžaři a snowboardisté vychutnali v Jasné v Nízkých Tatrách již v pátek 5. prosince. „Jsme rádi, že se nám vydařilo počasí. Padal sníh a díky mrazivému počasí jsme mohli celé noci zasněžovat. Věřím, že si všichni návštěvníci svou letošní první lyžovačku užili a budou se k nám i nadále během zimy vracet,“ uvedla Sylvia Artzová, marketingová ředitelka Jasná Nízké Tatry a Aquaparku Tatralandia.

Mikulášská sobota byla ve znamení velkolepé party Winter Music Opening, která letošní lyžařskou sezónu oficiálně zahájila. Hudební akce nabídla návštěvníkům spoustu hudby, animační hry a soutěže. Příchozí zaujal především BMW xDrive závod, při kterém se soutěžilo o auto BMW X3 na sto dní zimní sezóny a mnoho dalších hodnotných cen. Večer pak odstartovala party ve stylu Jamese Bonda, kde nechyběly ani přitažlivé dívky z Playboye, taneční show a řada DJs. Opening přilákal i řadu českých celebrit. Nechyběl herec Vojta Kotek, fotbalista Michal Zeman a Filip Novák, modelky Aneta Vignerová, Česká Miss 2014 Gabriela Franková nebo Česká Miss Earth Nikola Buranská.

Nízké Tatry nabídnou letos lyžařům 46 kilometrů sjezdovek i 24místnou lanovku na Chopok

Pokud plánujete dovolenou na horách, pak zamiřte do slovenských Tater. Pendolino vás do oblíbeného lyžařského střediska zaveze přímo z Prahy za pár hodin. Naleznete tu navíc vše, co si od nezapomenutelné dovolené slibujete. Lyžaři a milovníci snowboardingu jistě ocení neuvěřitelných 46 kilometrů sjezdovek a třicet vleků a lanovek, které řadí Jasnou mezi top lyžařská střediska v Evropě. „Za posledních sedm let jsme do areálu vložili téměř dvě stě milionů eur. Šlo o investice do modernizace střediska, dopravních systémů a aquaparku. Díky tomu jsme také získali v mezinárodním Skiareatestu pět prestižních ocenění kvality i cenu World Snow Awards za nejrychleji se rozvíjející středisko,“ doplnila Sylvia Artzová. Významným krokem bylo propojení severní a jižní strany Chopku, a sice dvěma moderními kabinovými lanovkami pro dvacet čtyři a patnáct osob. Ve středisku nechybí ani snowpark, osm freeridových zón, možnost nočního lyžování, fun tools, večerní sáňkování, dětský Maxiland, Fresh track nebo oblíbená aprés-ski zábava. Po celodenní lyžovačce si můžete odpočinout i v aquaparku Tatralandia, kam jezdí pravidelně bezplatný skibus. I nadále si budou moci lyžaři a snowboardisté pořídit svůj GOPASS - osobní skipas, který je zároveň multifunkční věrnostní kartou. Stačí se v pohodlí svého domova zaregistrovat, v e-shopu zakoupit zvýhodněný skipas a v areálu jít rovnou k turniketu. „Návštěvníci Jasné nemusí díky kartě GOPASS čekat fronty u pokladen. Navíc za každý nákup se jim připisují věrnostní body, které mohou využít na další služby. V případě vícedenních skipasů mohou zájemci nevyužité dny na sjezdovce proměnit za návštěvu aquaparku Tatralandia, Aquacity Poprad či Gino Paradise Bešeňová. Kromě slovenských středisek i ve Vysokých Tatrách lze nově lyžovat na jeden GOPASS i ve Špindlerově Mlýně v Čechách,“ informovala Sylvia Artzová. Více na www.gopass.cz.

 

prvni-lyzovacku-v-tatrach-si-nenechali-ujit-ani-ceske-celebrity.jpg

Letošní zima v Tatrách okouzlí i romantické gurmány

Provozovatelé skiareálů tentokrát mysleli také na příznivce nevšedních zážitků, horské romantiky a kvalitní gastronomie. Nevšední zážitek slibuje například Full Moon dinner v panoramatické restauraci hotelu Rotunda na vrcholu Chopku. Během nezapomenutelné večeře za svitu úplňku pod hvězdami vás čeká pětichodové menu i hudební vystoupení. V Jasné se letos uskuteční také kulinářský festival Culinary Week, a to v horské restauraci Von Roll. Valentýnskou lyžovačku tak můžete spojit i s ochutnávkou gastronomických specialit od světoznámých šéfkuchařů.

Více na www.jasna.sk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×