Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejúspěšnější česká novinka roku 2013 PO STRNIŠTI BOS vyjde jako e-kniha!

1. 9. 2014

První zářijový týden vyjde v Nakladatelství Fragment e-kniha s „pořadovým“ číslem 300. Po předchozích vydaných bestsellerech si budou moci čtenáři vychutnat v elektronické podobě také nejúspěšnější českou novinku roku 2013 Po strništi bos od Zdeňka Svěráka. Termín vydání je naplánován na 3. září. Díky speciální akci připravené ve spolupráci s e-knihkupcem Palmknihy.cz je možné si e-knihu exkluzivně předobjednat již tento týden a získat obratem třetinu knihy s předstihem jako dárek!

Titul Po strništi bos se stal vůbec nejúspěšnější českou novinkou loňského roku. Autor získal řadu ocenění, např. cenu čtenářů v anketě Magnesia Litera a ocenění Český bestseller 2013. Do dnešního dne se prodalo přes 70 000 výtisků!
Zanedlouho si budou moci příběh inspirovaný vzpomínkami na dětství Zdeňka Svěráka vychutnat také příznivci čteček a tabletů. Vydání e-knihy je připravováno na 3. září, k dostání bude v obvyklých formátech ePub i PDF.
Od zítřejšího dne si však můžete e-knihu exkluzivně předobjednat. Ve spolupráci s e-knihkupcem Palmknihy.cz jsme připravili možnost předobjednávky, díky níž čtenáři zakoupí titul se slevou 25% za bezkonkurenční cenu 89,- a navíc ještě po objednání získají jako ochutnávku první třetinu knihy! Více na www.palmknihy.cz.
1.jpgAnotace:
Není to kronika mého dětství ani naší rodiny, chtěl jsem, aby to byla krásná literatura. Autoři takové literatury nejen vzpomínají na to, co viděli a slyšeli, ale také si vymýšlejí a fantazírují, aby jejich příběh stál za řeč.
V knížce vyprávím o tom, jak byl malý kluk přesazen z města na venkov a co to udělalo s jeho duší. Jsem to já a nejsem to já. Je to mozaika, v níž jsou některé kamínky pravé a jiné přidané. Ale vy byste neměli poznat, který je který.                                                                                                  
Zdeněk Svěrák  
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×