Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejromantičtější hotel na Slovensku? Tři Studničky v Tatrách!

25. 7. 2015

Chystáte se na dovolenou nebo výlet do Tater a dáváte přednost romantice a skutečnému odpočinku? Navštivte první Feng Shui hotel na Slovensku Tři Studničky. Svým hostům poskytuje luxus díky unikátnímu spojení dokonalých služeb, komfortu a jedinečné atmosféry. Nabízí neobvyklou atmosféru, široké spektrum wellness služeb i první horskou pláž.

 

tri-studnicky_exterier.jpg

 

Jako první Feng Shui Zen hotel na Slovensku přinášejí Tři Studničky nepopsatelné, esteticky a energeticky hodnotné prostředí, které je ideální pro relaxaci a odpočinek. Všudypřítomná zdejší pozitivní energie a pohoda byla loni v létě odborně ohodnocena specialistou na čínské učení Feng Shui a potvrzena certifikátem. Ubytování v některém z šestatřiceti pokojů splní všechna vaše očekávání. Díky modernímu zařízení a luxusu v rustikálním stylu jsou pokoje a apartmány hotelu Tři Studničky doslova prodchnuté šarmem a charakterem. Každý pokoj je unikátní, ale všechny mají něco společného - sofistikovaný čtyřhvězdičkový komfort. V prostorách Boutique Wellness najdete dokonalé uvolnění od každodenního vypětí a stresu a na první horské pláži si vychutnáte paprsky zapadajícího slunce. Nezapomenutelný zážitek dotvoří starý čínský čajový rituál, který si můžete vychutnat v Boutique Wellness. Absolutní relaxaci si můžete dopřát i během aromaterapie v parní sauně, při indické olejové masáži, ZEN masážích, ve vířivce nebo finské venkovní sauně. Jedinečnou atmosféru hotelu ocenili i ve světové cestovatelské online komunitě TripAdvisor a hotel označili jako nejromantičtější hotel na Slovensku pro rok 2014. I v letošním roce získal ocenění: Winner of Certificate of Excellence 2015.

 

tri-studnicky_wellness-2.jpg

 

Boutique Hotel Tri Studničky v Nízkých Tatrách je ideálním místem pro relax a uvolnění. Pohodlí hotelu, vždy usměvavý personál a dokonalé služby jsou důvodem, proč lze tento hotel nazvat neodolatelným.

Více informací o hotelu naleznete na webu www.tristudnicky.sk

Společnost Tatry mountain resorts, as (TMR) je top subjektem v oblasti cestovního ruchu ve Střední a Východní Evropě, který vlastní a provozuje atraktivní horská střediska a hotely. V Nízkých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Jasná Nízké Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkem Aquaparku Tatralandia. Jde o největší slovenský aquapark s celoročním provozem, který nabízí kromě vodní zábavy i Tropical Paradise - speciální tropickou halu s mořskou vodou i zábavu ve Fun Parku a ubytování v bungalovech a apartmánech Holiday Village Tatralandia. Ve Vysokých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, které TMR spoluprovozuje. Ve Vysokých Tatrách TMR také vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR také vlastní 19% ve společnosti Melida, as, která si pronajímá a provozuje středisko Špindlerův Mlýn v České republice. V Polsku TMR vlastní středisko Szczyrk. TMR také vlastní a pronajímá třetím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski & Fun Záhradky a Bungalovy. Do konce roku 2014 se proinvestovalo do rozvoje a modernizace středisek TMR téměř 200 mil. EUR. Akcie TMR jsou obchodovány na třech evropských burzách v Bratislavě, Praze a ve Varšavě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×