Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nahlédněte do kuchyně svých oblíbených hvězd ze seriálu ULICE!

6. 11. 2014

Nejen pro fanoušky seriálu Ulice, ale také pro milovníky dobrého jídla vyjde již příští týden kuchařská kniha plná tipů na přípravu báječných obědů, večeří či dezertů. V kuchařce, která vznikla ve spolupráci Nakladatelství Fragment a skupiny Nova, představí své oblíbené recepty známé seriálové postavy. Vyzkoušené recepty, na kterých si v seriálu pochutnali nejen zákazníci pekařství a místní hospody u Henryho, ale např. také členové rodiny Hejlových, si připravíte snadno doma. Novinka ULICE vaří s vámi vyjde již 5. listopadu!

Kuchařská kniha, která vychází u příležitosti desáté vysílací sezony populárního seriálu ULICE, představí oblíbené recepty či speciality seriálových postav a dovolí nahlédnout pod pokličku v jejich kuchyních. Na své si přijdou jak gurmáni, kteří v kuchyni rádi připravují náročnější speciality, tak také studenti nebo maminky, které potřebují rychle připravit něco dobrého.

Autorka Miroslava Kuntzmannová má již za sebou celou řadu knih o vaření a pečlivě vybrané recepty samozřejmě vyzkoušela a nafotila reálně po dokončení. Veškeré v knize uvedené pokrmy lze připravit z běžně dostupných surovin a postup jejich přípravy je vždy podrobně rozepsán.

A odkud se vzal nápad na vydání kuchařské knihy se seriálovými postavami? „Seriál Ulice je se svými fanoušky už krásných deset sezón, a protože ho má řada diváků spojený s přípravou večeře, rozhodli jsme se vydat velkou seriálovou kuchařku. Díky výborné spolupráci se zasloužilou autorkou kuchařských knih Miroslavou Kuntzmannovou se nám povedlo vytvořit přehled skvělých receptů, které dokumentují oblíbená jídla těch nejdůležitějších seriálových postav,“ říká Anna Suchá, Corporate PR Manager skupiny Nova.

 

1.jpgAnotace:

Už desátým rokem je Ulice nedílnou součástí podvečerů mnoha domácností. Nahlédněte společně s velkou seriálovou kuchařkou do kuchyní známých hrdinů, kteří vám prozradí recepty na svá neoblíbenější jídla. Máte chuť vyzkoušet něco z české klasiky podle Hejlových a jako dezert upéct třeba některou ze sladkých dobrot z pekařství Vilmy Nyklové? Nebo chcete konečně ochutnat jednu z proslulých specialit z hospody U Henryho? Pak je tato kniha určena právě vám!

Chcete mít kuchařku doma v den vydání? Využijte exkluzivní nabídky a předobjednejte si ji! Všem, kteří si objednají knihu do neděle 2. listopadu, budou přednostně odeslány vůbec první výtisky.

 

Titul ULICE vaří s vámi můžete předobjednat v e-shopu Nakladatelství Fragment.

 

Slavnostní křest knihy „ULICE vaří s vámi“ se uskuteční 13. listopadu 2014 od 16:30 v Paláci knih Luxor za účasti zajímavých hostů.

 

Ukázka z knihy:

1v.jpg

 

O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×