Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadchněte předškoláčka žvýkačkovou příchutí zubní pasty Signal!

signal_bubble_gum.jpg

Pro malá robátka i větší předškoláky přináší značka Signal další příchuť zubní pasty: po jahodové a ovocné je zde nová varianta s příchutí žvýkačky! Je určena dětem od prvních zoubků do 6 let, které si atraktivní příchuť zubní pasty jistě zamilují. Cílem nové zubní pasty je maximální zpříjemnění čištění prvních zoubků, které by pro malé nezbedy mělo být především zábavné a jednoduché.

Zubní pasta Signal Kids se žvýkačkovou příchutí dětem v předškolním věku pomůže zpestřit každodenní čištění zubů. Kromě oblíbené příchutě má pasta samozřejmě jemné složení, které chrání dásně a zároveň posiluje zubní sklovinu. Obsah fluoridu je přizpůsoben dětem ve věku od 2 do 6 let.

Pro věkovou kategorii od 2-6 let, tedy děti v předškolním věku, je také určen zubní kartáček Signal Kids. Ten nejenže jemně čistí dětské zoubky pomocí malé hlavičky s jemnými svazky štětin, ale děti upoutá veselým zpracováním a praktickou přísavkou ve tvaru nožiček. S její pomocí mohou svého kamaráda připevnit v koupelně kdekoliv. Tento kartáček pro nejmenší je nově k dostání ve výhodném balení tří kusů.

pasta_na_kartacek_2.jpgZ průzkumu, který nedávno realizovala značka Signal, také vyplývá, že průměrně používáme pouze 2,5 kartáčku na osobu za rok – během roku bychom ale měli kartáček vyměnit ideálně čtyřikrát! V případě, že jsou štětinky kartáčku opotřebované, měli bychom sáhnout po novém kartáčku automaticky. Je tedy dobré mít doma zásobu kartáčků pro včasnou výměnu.

Zubní pasta Signal Kids byla speciálně vyvinuta pro děti od 2 do 6 let. Obsahuje fluorid pro posílení zubní skloviny. Nově ve variantě Bubble Gum s oblíbenou žvýkačkovou příchutí!

Zubní pastu Signal Kids Bubble Gum pořídíte za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53,90 Kč.

Zubní kartáček Signal Kids je speciálně vyvinutý pro děti od 2 do 6 let. Jeho malá hlavička s jemnými svazky štětin jemně čistí dětské zoubky a chrání dásně. Díky přísavce ve tvaru nožiček je kartáček nejen praktický, ale i zábavný. Nově zakoupíte ve výhodném balení 2+1 zdarma!

Balení tří zubních kartáčků Signal Kids pořídíte za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 107, 90 Kč.

 

O Unileveru
Společnost Unilever nabízí ve více než 190 zemích 11 kategorií obsahujících 400 značek potravin, výrobků pro péči o domácnost a výrobků pro osobní péči. Dokáže proto oslovit takové množství lidí jako žádná jiná společnost. V roce 2011 tato společnost, která zaměstnává více než 170 000 lidí po celém světě, dosáhla obratu 46,5 miliardy eur. Její výrobky používají každý den dvě miliardy lidí.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×