Jdi na obsah Jdi na menu
 


MATURITA S VŮNÍ KÁVY

9. 12. 2011

de-logo_obly-vrsek_150dpi_rgb.jpg

Společnost Sara Lee vyhlašuje velkou soutěž o nejlepší tablo. Hlavní cenou pro vítěznou střední školu je kompletně zařízený relaxační koutek. Maturanti si tak budou moci před maturitou pořádně odpočinout a udělat pohodlí. Navíc tak po sobě zanechají studentům dalších ročníků, učitelům i rodičům milou vzpomínku. Mohou vyhrát také maturitní trička dle vlastního návrhu, měsíční vystavení tabla na billboardu a příspěvek 10 000 Kč na poslední školní výlet.
„Káva Douwe Egberts patří neodmyslitelně ke chvílím, na kterých záleží. Takových chvil je maturitní ročník plný – ples, odhalení tabla, svatý týden, maturita i předání vysvědčení – všechny tyto okamžiky si studenti budou pamatovat celý život. A právě proto jsme se rozhodli jim nabídnout pomoc i inspiraci,“ řekla Linda Jelínková, Brand Manager Douwe Egberts.
Po loňské velmi úspěšné spolupráci Douwe Egberts se středními školami převážně z jižních Čech a Vysočiny se letos společnost rozhodla podporu maturantů rozšířit do všech krajů a spolupráci se školami prohloubit.
Vznikly speciální webové stránky www.namaturezalezi.cz, kde se maturanti mohou zúčastnit soutěže, požádat o sponzoring maturitního plesu, prohlédnout si fotografie z jiných škol a sdílet s ostatními své zážitky z předmaturitních příprav jak přímo na stránce, tak na Facebooku. Na stránky bude možné do konce února 2012 nahrávat maturitní tabla a během měsíce března hlasovat o nejlepší z nich. Podpořte také svoje maturanty a nezapomeňte jim dát svůj hlas!
Stejně jako v loňském roce společnost Sara Lee nabízí možnost sponzorování maturitního plesu, a to formou věcného plnění v podobě balíčků kávy Douwe Egberts. Jediné, co pro obdržení daru musí maturanti udělat, je vyplnit žádost. Následně obdrží červené a bílé balonky k výzdobě sálu a plakát Douwe Egberts, se kterými se na plese vyfotí a fotografie zašlou zpět.
Věříme, že kvalitní káva udělá radost nejen výhercům tradiční plesové tomboly, ale i pedagogům, zejména pak třídním učitelům maturitních ročníků, které čeká perný školní rok. Chceme tak zpříjemnit chvíle, na kterých profesorskému sboru i studentům záleží.
Přejeme všem studentům i jejich kantorům příjemně prožitý podzim a přípravu maturitního plesu i maturitu bez stresů. Snad k tomu pomůže i naše káva.
Zaregistrovat se maturanti mohou snadno on-line na stránce www.namaturezalezi.cz, kde se také dozví vše potřebné jak o podmínkách soutěže, tak o sponzoringu plesů. S případnými dotazy se mohou obracet na email info@namaturezalezi.cz, případně přímo na koordinátorku projektu Kateřinu Poskerovou (poskerova@praha.yashica.cz)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×