Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lyžování na ranním manšestru a prázdné sjezdovce? Špindlerův Mlýn!

Rádi byste byli na sjezdovce první a užili si ranní manšestr dříve než ostatní? Navštivte Špindlerův Mlýn a vyzkoušejte Fresh Track. Oblíbenou ranní lyžovačku si můžete nyní vychutnat na Svatém Petru v pátek, sobotu i neděli, a to včetně bohaté snídaně v restauraci Na Pláni s výhledem na horské panorama. Skiareál v současnosti nabízí 24 kilometrů sjezdovek a perfektní lyžařské podmínky. Na své si ale přijdou i návštěvníci bez lyží.

 

fresh-track.jpg

 

Skiareál Špindlerův nabízí v současnosti nejvíce zasněžených sjezdovek v jednom středisku z celé České republiky. K dispozici je čtyřiadvacet kilometrů svahů. Všechny sjezdovky na Medvědině i Svatém Petru jsou již v provozu. Pokrývá je 60 až 80 centimetrů prachového sněhu. „K dispozici je i červená sjezdovka Labská v menším a klidnějším středisku na začátku Špindlerova Mlýna u přehrady. Je ideální pro rodiny s dětmi a vztahuje se na ni levnější regionální jízdné,“ uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek s tím, že obecně lacinější skipasy do celého areálu je možné zakoupit prostřednictvím věrnostního programu Gopass, navíc online z pohodlí domova. Pohádkovou zimu na horách si můžete zpestřit například stále oblíbenějším Fresh Trackem. „Pro velký zájem jsme pozměnili dny a čas konání a nabízíme jej kromě soboty nově i v pátek a v neděli. Lyžovačku na ranním manšestru si mohou zájemci vychutnat po předchozí rezervaci v čase od půl osmé do půl desáté ráno ve Svatém Petru. V ceně je zahrnuta i bohatá horská snídaně v luxusní restauraci Na Pláni,“ doplnil Čeněk Jílek. Panoramatickou restauraci je možné navštívit i bez lyží v rámci zážitkové večeře. Exkluzivní večeři na hřebenech Krkonoš s výhledem na Špindlerův Mlýn nabízí areál každou středu a sobotu od osmnácti hodin. Unikátní gastronomický zážitek pod hvězdami trvá dvě a půl hodiny a je možné si vybrat večeři tradiční, vegetariánskou nebo bezlepkovou. Na každého pak čekají ještě dvě překvapení šéfkuchaře.

Více na www.skiareal.cz.

 

Špindlerův Mlýn, 5. února 2015

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×