Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lolita - soutěž ve FOTOMAKEUPU

_dsc1018.jpgV rámci veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2012 jaro, pořádaném v novém areálu PVA EXPO PRAHA Letňany, bude 3.3.2012 probíhat soutěž ve FOTOMAKEUPU naší vizážistky a mistryně ČR i mezinárodní mistryně Štěpánky Podroužkové. Sedmý ročník má téma LOLITA.

Šaty ve stylu Lolita se inspirují módou viktoriánské a edwardiánské éry, taktéž rokokem. Spousta krajek a volánků, starodávné motivy, důraz na ženskost, roztomilost, krásu a eleganci.
Šaty vždy sahají ke kolenům a mají velmi širokou sukni, pod kterou se nosí nadýchaná spodnička. Ta je hlavním znakem této módy. Svůj vzhled ladí do posledního detailu, od nádherných účesů se spoustou lokýnek a extravagantních doplňků, až po speciálně vybrané lolitkovské botky na platformě se spoustou mašliček a ozdob. Lolity chtějí vypadat jako dokonalé porcelánové panenky – nebo jako ty nejkrásnější princezny z pohádek.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šance

(Olli, 17. 3. 2013 18:54)

Čau všichi. Mezi čtenáři se právě šíří nová forma přivýdělku, perfektní na jarní večery.. Sama si takto vydělávám už od ledna a je to až neuvěřitelné. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu :) Čekujte www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×