Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kyselina hyaluronová a její zázračné účinky v kosmetice

1.jpg

Rádi byste se zbavili vrásek a měli pleť zase mladistvější a svěžejší? Pak nedejte jen na reklamu, ale čtěte také informace o složení jednotlivých kosmetických přípravků na obalech. Základem úspěchu je vysoká koncentrace kyseliny hyaluronové, látky, která se přirozeně vyskytuje v celém našem těle, ale s věkem postupně ubývá.
 
Kyselina hyaluronová spolu s dalšími glykosaminoglykány a kolagenem tvoří důležitou složku mechanizmu znovuobnovení poškozené pokožky a je základním kamenem při tvorbě kožních buněk. Jednou z nejdůležitějších biologických vlastností této kyseliny je její schopnost vázat vodu, a to až na 4000 násobek její vlastní váhy, což je mnohem více než u jakékoliv jiné přírodní látky. Je to sice vlastnost velmi významná a v přírodě jedinečná, avšak ne jediná.
 
„Kyselina hyaluronová má výrazný regenerační účinek, je velmi dobře snášena a při jejím používání se nevyskytují žádné vedlejší účinky nebo alergické reakce. Naopak zajišťuje pleti nepřekonatelnou hydrataci a jemnost. Zásadně působí na stimulaci a růst nových buněk, takže omezuje i tvorbu vrásek, což oceňuje nejvíce žen. Kyselina hyaluronová dodá pokožce mladistvý a svěží vzhled. Vhodná je také pro lidi s akné či dermatitidou,“ prozradil pozitivní účinky zázračné kyseliny plastický a estetický chirurg MUDr. Michael Entner, který sám se svým týmem vyvinul kosmetickou řadu Dr.ENTNER. Ta v současnosti patří mezi nejlepší přírodní přípravky v péči o pleť.
 
„Kosmetické přípravky mnohých firem obsahují také kyselinu hyaluronovou. Její množství je však velice nízké. Naše výrobky obsahují vysokou koncentraci a tím zaručují intenzivnější účinek a mimořádnou kvalitu,“ dodal MUDr. Michael Entner.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×