Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jediný polibek a život se navždy změní…

První díl nové paranormální série americké autorky Jaime Reed Kronika Kambionů vyjde v Nakladatelství Fragment již zítra. Záhadní, přitažliví a nebezpeční, přesně takoví jsou kambioni – démoni ze starých dob, kteří přežívají do dnešních dní a neustále touží po životodárné energii. Kdo skutečně jsou a jaká tajemství skrývají? To poodhalí první titul z nové mysteriózní série s názvem Osudová přitažlivost!

Fascinující debut americké autorky knih pro Young Adults vtáhne čtenáře do příběhu plného napětí, nebezpečí a dávno ukrytých tajemství. Hlavní hrdinkou je sedmnáctiletá Samara, která pracuje ve volném čase v knihkupectví. Mladá dívka, zklamaná z nevydařeného vztahu, se chová cynicky, je podezřívavá a za sarkasmus skrývá své skutečné pocity.
Najednou si začne více všímat svého zvláštního kolegy, který má tajemný výraz, uhrančivý pohled a vyzařuje něco, co Samaru až nepřirozeně přitahuje. Jeho fialové oči nenechají chladnou téměř žádnou ženu. Brzy na to se začínají dít divné věci a Samara pochopí, že je v nebezpečí nejen ona, ale také její rodina. Musí si zvolit, zda bude riskovat a jediným rozhodnutím navždy změní svůj život. Svět nadpřirozených sil je ale mnohem nebezpečnější, než si kdy uměla představit…
Anotace:
0.jpgJsou záhadní, přitažliví a nebezpeční... Kambioni.
Sedmáctiletá Samara pracuje v knihkupectví, aby si vydělala na své první auto. Spolu s ní tam pracuje Caleb, okouzlující a tajemný mladík, jehož uhrančivý pohled nenechá klidnou téměř žádou ženu. Samara je ale jediná, která cítí, že za jeho neodolatelným úsměvem se skrývá nebezpečí.
Tajemství, které Caleba obklopuje, přivádí Samaru do světa kambionů, ve kterém je přitažlivost a atraktivita podmínkou pro přežití.
Když se kolem začnou dít děsivé věci a ohrožovat její blízké, musí Samara riskovat a učinit rozhodnutí, které možná změní její život. Navždy.
Autor: Jaime Reed
Více informací o knize na www.kambioni.cz!
  Fialová - zrozená z noci         Smaragdová - vzešlá ze soumraku        
 Zlatá - stvořená z rozbřesku
 
Ukázka:
Lásce se oddává jen masochista.
Pravdivější slova ještě nikdy nikdo nevyřkl, pokud k tomu mám co říct. Díky téhle filozofii jsem se za celý život nezbláznila a přežila svoje nejdivnější léto. Na druhou stranu je zábava sledovat, co s lidmi láska dělá. Je to báječný způsob, jak strávit pauzu na oběd. Seděla jsem na kapotě svého auta s velkým kelímkem coly a pozorovala, jak se před mýma očima odvíjí velké milostné drama.
Moje nejlepší kamarádka Mia a její přítel Dougie, s kterým se neustále scházela a zase rozcházela, kolem sebe na parkovišti nákupní ho centra kroužili jako dva boxeři v ringu. V dnešním představení došlo i na rekvizity. Dougie pobíhal po betonu a krčil se, aby se vyhnul smrti umlácením tou nejdražší značkovou kabelkou, jakou si umíte představit. Z Miiny litanie výkřiků, nadávek a máchání kabelkou jsem si odvodila, že Dougieho přistihla s jinou holkou. Mia se občas dokázala pěkně vytočit, ale když šlo o jejího chlapa, změnila se v hotovou fúrii. Tahle zběsilá žárlivost ovšem panovala podle situace na obou stranách a pro nezúčastněné pozorovatele skýtala nevídané pobavení.
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×