Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hybridní televize získávají čím dál více nadšenců

1.jpgNyní vám umožní využívat i archiv České televize

Říká se, že pokrok člověk nezastaví. Toto pořekadlo platí i pro vývoj televizí. Vymoženost poslední doby představují televize hybridní, označované jako HbbTV, které umožňují nejen „prosté“ sledování pořadů, ale také doplňují digitální televizní vysílání interaktivními službami pomocí širokopásmového internetu. Na našem území nabízí vysílání HbbTV Česká televize. Díky nově spuštěné aplikaci iVysílání můžete nyní využit i její archiv pořadů. Pokud nad koupí hybridní televize přemýšlíte i vy, máme pro vás tipy.
V poslední době lze pozorovat rostoucí trend sledování internetového vysílání televizních stanic na počítačích, tabletech a mobilech. Díky nové technologii HbbTV však nyní můžete sledovat pořady publikované na webu ČT jednoduše, rychle a pohodlně přímo prostřednictvím televizí s touto funkcionalitou. Na dálkovém ovladači stačí po vybrání příslušného kanálu pouze stisknout červené tlačítko a zobrazí se přehledné menu. Naleznete zde bohatou nabídku pořadů v objemu 71 tisíc hodin, což je více než 8 let čistého času videa. Aplikace zahrnuje tipy ČT a nejsledovanější videa. Pořady lze také vybírat podle data nebo abecedy. Tyto služby plánuje ČT i nadále rozvíjet a sbírat cenné poznatky ze současného provozu, který probíhá na všech jejích stanicích. Aplikace iVysílání v současnosti doplňuje HbbTV nabídku České televize, vylepšenou o modernizovaný, přehlednější Superteletext a elektronického programového průvodce (EPG) s fotografiemi a náhledy pořadů.
Pokud byste chtěli jít s dobou a hybridní televizi si také pořídit, můžete si vybrat například televizi značky GoGEN, která se vám o zábavu spolehlivě postará. Nové LED Smart televize s funkcí HbbTV značky GoGEN řady 137, 147 a 157, se rychle stanou vaším nejlepším přítelem. Díky otevřenému internetovému prohlížeči si s nimi užijete nejen mnoho zábavy, ale stanou se vám i vzácným rádcem a pomocníkem v mnoha směrech. Řekněte počítači sbohem a nechte se unášet pohodlným surfováním na vašich televizních obrazovkách.

2.jpg 3.jpg

 
Zábavné prémiové aplikace
Díky prémiovým aplikacím Smart televizí GoGEN můžete snadno komunikovat se svými nejbližšími prostřednictvím sociálních sítí Facebook a Twitter, pouštět si oblíbená videa a klipy na Youtube, nebo si zapůjčit film v největší on-line videopůjčovně Topfun, díky níž můžete sledovat nové, či oblíbené filmy v libovolném čase a v pohodlí domova. Jako benefit k zakoupeným chytrým televizorům GoGEN získáte na 1 měsíc až 500 filmů z videopůjčovny Topfun zdarma. Další aplikace vám pak umožní přehrávat pořady z archivu ČT, hrát zdarma počítačové hry či skypovat s přáteli, pokud televizi vybavíte kamerkou a mikrofonem.

4.jpg 5.jpg

Nemůžete najít ovladač? Použijte mobil!
Speciální dálkový ovladač, který si k TV GoGEN můžete zakoupit, zajistí jednoduché, intuitivní a sofistikované ovládání televize. Pohybem ovladače posunujete a ovládáte na televizní obrazovce kurzor, který funguje podobně jako myš u počítače. Pokud věčně zápasíte s hledáním dálkového ovladače, můžete si na Google Play nebo Apple Store snadno stáhnout aplikaci Smart Remote Control a ovládat televizi vaším telefonem nebo tabletem.
Další funkce k nezaplacení
U Smart televizí GoGEN si můžete být jisti, že díky CMP (Clear motion picture) bude váš obraz i při rychlých scénách ostrý, jasný a živý. Díky funkci Record Ready lze digitálně nahrávat vysílané pořady na připojený flash disk nebo externí pevný disk. Další skvělou funkcí je i TIMESHIFT, která umožňuje sledovaný pořad pozastavit a následně se na něj dodívat se zpožděním. Funkce WiFi ready zase dovoluje Smart televizor připojit do bezdrátové domácí sítě. Stačí si pořídit wifi adaptér, který vše obstará. Na závěr nesmíme zapomenout ani na funkci DLNA, díky které jednoduše propojíte televizor s ostatními chytrými zařízeními v domácnosti, jako telefon, foťák, digitální kameru či počítač. Fotky, videa, či filmy si tak budete moci prohlížet v perfektní kvalitě přímo na obrazovce chytré televizi.
 
Malá nebo velká? Každý si vybere!
Smart televize GoGEN řady 137, 147 a 157 jsou k dostání jak v malých, tak i velkých úhlopříčkách. Volit můžete od úhlopříčky 22“ (56 cm) až do 50“ (127 cm).
Šetřete energii i peníze
Smart televizory GoGEN šetří energii i peníze. Splňují evropskou normu pro úsporné spotřebiče s energetickou třídou A. Navíc jsou i cenově přívětivé:
Smart TV GoGEN řady 137 si můžete pořídit již od 5 290 Kč, řada 147 se nabízí v ceně od 7 490 Kč a řada 157 v ceně od 4 699 Kč.

6.jpg

Všechny Smart televize GoGEN lze pořídit za výhodné ceny např. na internetových obchodech kasa.cz, eproton.cz, euronics.cz nebo v síti elektroprodejen Euronics.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×