Jdi na obsah Jdi na menu
 


Edice psychologických thrillerů pokračuje novými příběhy, které vás chytnou a nepustí…

Právě dnes se na pultech knihkupců objeví dva nové příběhy z edice psychologických thrillerů, kterou na podzim začalo vydávat Nakladatelství Fragment. Hlavními tématy jsou napětí, nebezpečí a tajemství. S reálně vykreslenými postavami se může čtenář snadno ztotožnit. Thrillery Mrazivé léto a Motýlí křídla, které byly úvodními tituly edice, již udělaly radost více než 2 600 čtenářům. Nyní vycházejí tituly Výkřik do tmy a Zrádný anděl!

Edice psychologických thrillerů pro mladé čtenáře pochází z Německa, kde si našla širokou základnu fanoušků. V rámci edice bylo vydáno 27 thrillerů a v současnosti se rozrůstá o další podedice: minithrillery, které vycházejí v malém formátu do kabelky, a X-thrillery pro starší čtenáře, kteří s edicí postupně dospívají.
Některé z autorek v rámci série vydaly více titulů. Také v českém překladu vyjde již druhý příběh od autorky Manuely Martini. Na podzim se čtenáři mohli seznámit s příběhem mladé studentky Lyry v Mrazivém létu. Historie její rodiny je zahalena tajemstvím, které mělo zůstat skryté navždy. Nejinak je tomu v novém thrilleru Výkřik do tmy z pera téže autorky – mladá hrdinka Franziska je považována za pachatelku strašného činu, sama ale trpí výpadkem paměti a posttraumatickým šokem. V jejím případu je příliš mnoho nejasných okamžiků. Podaří se jí odhalit, jaký byl průběh osudného večera, na jehož konci stojí smrt spolužáka?
S titulem Zrádný anděl se českým čtenářům představí další autorka Ulrike Bliefert, která napsala prázdninový příběh, během něhož se rodina hlavní hrdinky Leonie dostane do hrozného nebezpečí. Může být dívka s tváří anděla někdo úplně jiný, než za koho se vydává?
Více informací o sérii a autorkách na www.thrillery.cz!
1.jpgAnotace:
Franziska se vrací na místo, kde před rokem zemřel za nevyjasněných okolností její přítel. Všichni jsou přesvědčeni, že vrahem je Franziska, která si z osudného večera vůbec nic nepamatuje. Musí si vzpomenout, odhalit, co se tehdy opravu stalo. Proč jí v tom ale někteří brání? Při hledání pravdy se sama ocitá v nebezpečí… Co když se všechno odehrálo úplně jinak?
THRILLERY Z NAKLADATELSTVÍ FRAGMENT
Autorka: Manuela Martini
135x203 mm, brož., 208 str., 199 Kč
Pro čtenářky od 13 let
 
2.jpgAnotace:
Leonie tráví prázdniny společně s rodiči, kamarádkou Maike a malým bratrem. O nejmladšího člena rodiny se má během dovolené postarat místní dívka Sonja, ke které se Maike začne od začátku chovat podezřívavě. Leonie to nechápe a považuje za přehnané. Sonja však něco tají. Jaká je její minulost? Co je vůbec zač ta dívka s tváří anděla?
Pokud Leonie neodhalí děsivou pravdu včas, budou všichni ve velkém nebezpečí.
THRILLERY Z NAKLADATELSTVÍ FRAGMENT.
Autorka: Ulrike Bliefert
135x203 mm, brož., 184 str., 199 Kč
Pro čtenářky od 13 let
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2200 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 21 mil. kusů výtisků. V roce 2012 Nakladatelství Fragment vydalo 191 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2012 bylo uskutečněno celkem 458 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2012 představil stále rostoucí slovenský Fragment 97 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×