Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ebux.cz? Komfortní a jednoduchý způsob jak nakupovat a číst elektronické knihy

25. 4. 2011

ebuxlogo.jpg

Elektronické knihy. Určitě jste už někdy tento terminus technicus slyšeli. Ptáte se, kdy se trh s elektronickými knihami probudí i v Česku? Už nemusíte. Stalo se tak 1. dubna 2011.
 
Jeden z nejsilnějších hráčů českého knižního trhu a taktéž jeden z největších tuzemských nakladatelů, Euromedia Group k.s., přišel s projektem ebux.cz, ve kterém spojil prostřednictvím čtečky elektronických knih Ebux Wooky požadavky nakladatelů na zabezpečení prodávaných eknih s přáním zákazníků, kteří chtějí nakupovat elektronické knihy jednoduše, rychle a chtějí zároveň co nejširší sortiment titulů, včetně knižních novinek.
 
Knihkupectví ebux.cz v současné době nabízí téměř 900 knih v elektronické podobě za výborné ceny, další knihy přibývají každým dnem tak, jak se do projektu zapojují další a další nakladatelé. Nakoupit na ebux.cz je přitom otázkou chvíle – zaregistrujete se, vyhledáte knihu, která vás zajímá, zaplatíte platební kartou nebo prostřednictvím SMS a můžete si vychutnat okamžitý zážitek z četby elektronické knihy. Ještě maličkost – nesmíte si zapomenout stáhnout čtečku elektronických knih Ebux Wooky
 
Ta byla vyvinuta speciálně pro knihkupectví ebux.cz a představuje to nejkomfortnější, co může český čtenář eknih využít - Ebux Wooky si můžete stáhnout až do šesti různých zařízení, rozečtenou knihu a vlastně všechny zakoupené knihy máte k dispozici ve všech a v kterýkoli okamžik. Samozřejmostí je intuitivní a jednoduché ovládání a variabilita nastavení – sami si upravíte dle svých zvyklostí velikost písma, barvu pozadí a mnoho dalšího.
 
Aktuálně je Ebux Wooky k dispozici v softwarové podobě pro nejpoužívanější technická zařízení (stolní počítač, chytré telefony, včetně Iphone), brzy bude následovat i čtečka hardwarová, která bude v prodeji za velice příjemnou cenu.
 
Ebux.cz je jasnou volbou pro každého, kdo odmítá řešit složitá technická nastavení, formáty elektronických knih a další problémy, které vyplývají z dosud roztříštěného trhu eknih v tuzemsku. Pokud chcete jednoduše nakupovat stovky těch nejžádanějších knih v elektronické podobě a chcete tyto knihy jednoduše také číst, je ebux.cz a jeho čtečka Ebux Wooky tím, co vás uspokojí a nezklame. Komfortnější a jednodušší způsob jak číst eknihy v tuzemsku v současné době neexistuje.
 
Na závěr ještě odpověď na patrně nejčastější otázku, týkající se čtečky Ebux Wooky. Otázka zní: Mohu si ve čtečce Ebux Wooky číst knihy, které jsem zakoupil v jiném obchodě než na ebux.cz? Ano, můžete. Je ale nutné dodržet dvě podmínky – kniha musí být ve formátu epub a nesmí být chráněna DRM. Takové knihy si můžete do Ebux Wooky pohodlně přidat.
 
Chcete se přesvědčit sami? Chcete si vyzkoušet, jak vypadají v elektronické podobě knihy Barbory Nesvadbové, Michala Viewegha a dalších českých i zahraničních autorů? Prosím, klikněte na následující odkaz: ebux.cz – vaše elektronické knihy.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×