Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do vydání Inheritance zbývá jen pár dní, Christopher Paolini přijede za šest týdnů!

28. 3. 2012

Fanoušci bájného světa Dračích jezdců se již za týden dočkají dlouho očekávaného čtvrtého dílu, který vychází v Nakladatelství Fragment pod názvem Inheritance. Příběh jezdce Eragona a jeho dračice Safiry se uzavírá. Čtenáři však nemusejí smutnit, již za šest týdnů se budou moci setkat s autorem série Christopherem Paolinim přímo v Praze! Autogramiáda se uskuteční v sobotu 5. května od 16 hodin v Paláci knih Luxor!

Vydáním čtvrtého dílu edice Odkaz Dračích jezdců se pro mnoho čtenářů uzavírá jeden velký příběh. Mnoho z nich společně s Eragonem rostlo a dospívalo. Nyní přichází titul Inheritance, který dobrodružství mladého chlapce a jeho dračice zakončí. Vydání knihy je již netrpělivě očekáváno všemi, kdo si chtějí vychutnat závěr série v českém překladu.
 
U příležitosti vydání čtvrtého dílu naplánoval Christopher Paolini cestu po Evropě, během níž navštíví začátkem května Prahu. Fanoušci, kteří se s Christopherem budou chtít setkat, mají jedinečnou příležitost. Nakladatelství Fragment připravuje autogramiádu v Paláci knih Luxor (Václavské nám. 41. Praha 1), která se uskuteční v sobotu 5. května od 16 hodin.
 
Čekání na návštěvu si mohou milovníci draků zkrátit soutěží, ve které je možné vyhrát mimo jiné také osobní setkání s Christopherem Paolinim mimo veřejnou autogramiádu a další skvělé ceny!
 
Ohlasy ze zahraničního tisku:
 
„Paoliniho fanoušci, kteří s jeho hrdinou prožili osm let a přečetli přes 2000 stran, budou posledním dílem jeho ságy nadšeni.‟
The Washington Post
 
„Nefalšovaný projev velkého talentu.‟
The New York Times
 
ghgh.jpgAnotace:
Není tomu tak dávno, co byl Dračí jezdec Eragon obyčejným chudým farmářským chlapcem a jeho dračice Safira pouhým modrým kamenem v lese. Nyní právě na nich závisí osud celé civilizace!
 
Dlouhé měsíce výcviku a bojů přinesly mnohá vítězství a naději, ale také srdcervoucí ztrátu. A ta nejtěžší bitva je přitom teprve čeká: musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Aby zvítězili, potřebují být neskutečně silní a odvážní. Pokud to nedokážou oni, neporazí Galbatorixe nikdo. Druhá šance neexistuje.
Jezdec a jeho drak došli dál, než se odvážil kdokoli jiný. Ale podaří se jim porazit samotného krále zla a obnovit v Alagaësii spravedlnost? A pokud ano, co budou muset obětovat?
 
Dlouho očekávaný čtvrtý díl světového bestselleru Odkaz Dračích jezdců!
 
152x228 mm, váz., 672 str., 499 Kč
 

Více informací o knihách a soutěži na www.eragon.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×