Jdi na obsah Jdi na menu
 


Decastelo, Hrubešová a Erbová s dětmi vyrazily do kina za superhrdinkou

deti-evy-decastelo-byly-z-filmu-nadsene.jpg

Eva Decastelo, Markéta Hrubešová a Vlaďka Erbová zavítaly v neděli 15. března i se svými ratolestmi Zuzankou, Michalem, Christel a Viktorkou do pražského Cinestar Anděl na exkluzivní promítání nového filmu Barbie Odvážná princezna, ve kterém se slavná panenka představí v poněkud netradiční roli – jako statečná superhrdinka. Slavnostní projekci pro děti doplnila napínavá soutěž, přítomní se také hromadně fotili s živou superhrdinkou, která ve svém filmovém kostýmu poletovala po foyer kina. A protože ke správné oslavě patří také dort, nechyběl ani při této příležitosti. Sladké občerstvení si vzala na starost cukrářka Markéta Krajčovičová.

VIP promítání filmu Barbie Odvážná princezna v kině navštívilo kromě výherců soutěže ze stránek www.barbie.cz z řad holčiček s maminkami i několik známých tváří. Herečka Markéta Hrubešová dorazila se svou dcerou Christel a její kamarádkou, modelka Vlaďka Erbová přivedla svou Viktorku a herečka Eva Decastelo s sebou kromě dcery Zuzanky vzala také syna Michala, který má superhrdiny velmi rád. Z Jablonce nad Nisou přijela Markéta Krajčovičová s dcerou a dovezly s sebou čtyřpatrový dort a spoustu sladkých cupcakes, jak jinak než v superhrdinském stylu. Po sladkém občerstvení se jen zaprášilo, Vlaďka Erbová vyvrátila zažitou představu, že sladkostem se modelky vyhýbají obloukem a s chutí snědla několik kousků.

 

celebrity-s-detmi-na-promitani-filmu-barbie-odvazna-princezna.jpg

 

V sále proběhla před filmem soutěž, kterou uvedla herečka Markéta Hrubešová. „Po Batmanovi, Supermanovi a Spider Manovi máme my holky konečně také svojí superhrdinku,“ podotkla poté Markéta se smíchem. Napínavý příběh o nové superhrdince, odvážné Superspárkl, se už v kinech neobjeví, nedávno vyšel alespoň na DVD.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×