Jdi na obsah Jdi na menu
 


David Gránský na měsíc gayem

22. 9. 2011

foto-tz-david-gransky.jpg

Již za tři týdny odstartuje svou slavnostní premiérou jedinečný multimediální muzikál Naháči. Pro účinkující herce je tento projekt něčím naprosto novým, s podobným formátem se nikdo z nich v minulosti nesetkal. Pro některé z nich však spočívá velká výzva i v postavě, kterou v muzikálu ztvárňují. Například David Gránský se na prknech Goja Music Hall stane na celý říjen gayem.
David Gránský, zpěvák a student třetího ročníku Státní konzervatoře v Praze, se po celý říjen bude v muzikálu Naháči převtělovat do Jana Fulína, studenta a partnera Martina Maxy, alias doktora Páska. Přestože David bere svou roli naprosto profesionálně a nebojí se ani případných spekulací o jeho sexuální orientaci, jedna věc mu dělá těžkou hlavu – a to doslova.
Jedním z dominantních prvků vzhledu Jana Fulína je totiž blonďatá patka, kterou si David Gránský musel na hlavě vypěstovat. Teď každý den bojuje s žehličkou na vlasy a snaží se nespálit si během toho čelo. „Běžně nosím vlasy na ježka a najednou jsem si musel nechat narůst patku. Než jsem se s žehličkou naučil, měl jsem čelo nebo uši spálené snad tisíckrát,“ přiznává.
Pokud nechcete čekat ještě tři týdny, abyste Davida viděli naživo, můžete se na něj přijít podívat již tento pátek 16. 9. v 15:00 do pražského Průmyslového paláce na autogramiádu herců muzikálu Naháči.
O muzikálu Naháči
Naháči jsou první interaktivní multimediální muzikál na světě. Je to příběh o lásce a nenávisti, o životě a smrti, to vše ve světě sociálních sítí, kde se virtualita stává realitou.
Netradiční pojetí muzikálu spočívá v interaktivním spojení s diváky na internetové síti, kde se i sám divák může stát hercem. To vše se může dít jen díky využití nejmodernějších technických prostředků, včetně unikátního virtuálního hlediště.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×