Jdi na obsah Jdi na menu
 


Christopher Paolini zamíří do Prahy!

3. 11. 2011

nepojmenovany-8.jpg

Skvělou zprávu pro všechny fanoušky světa Dračích jezdců zveřejnilo nakladatelství Random House – Christopher Paolini přijede do Prahy a zdrží se zde několik dní! Známý autor fantasy série Odkaz Dračích jezdců navštíví Českou republiku ve dnech 3.– 6. května 2012!
Když byl v roce 2003 vydán titul Eragon, nikdo netušil, jak obrovský bude ohlas čtenářů po celém světě. Eragon byl překládán do dalších jazyků a čtenáři se postupně seznamovali se světem draků a dávného dědictví. Velkého úspěchu dosáhly také druhý a třetí díl Eldest a Brisingr. Z mladého autora se stal světově známý spisovatel.
Letos v červnu dokončil Paolini po více než desetiletém psaní jednu z nejznámějších fantasy sérií vůbec a uzavřel tím příběh chudého farmářského chlapce, který se stal předurčeným k tomu, nést břímě legendárních Dračích jezdců.
Závěrečný díl s názvem Inheritance vychází 8. listopadu v nakladatelství Random House. Pro české fanoušky se příběh uzavře 30. března 2012, kdy vyjde v Nakladatelství Fragment český překlad.
Christopher Paolini naplánoval u příležitosti vydání závěrečného dílu cestu po Evropě a ve dnech 3.– 6. května navštíví také Prahu!

 

nepojmenovany-9.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×