Jdi na obsah Jdi na menu
 


Choceňské pomazánkové – nově s houbami

houby1.jpg

Choceňská mlékárna uvádí na trh další novinku. Svou nabídku pomazánkových másel rozšíří o výjimečnou příchuť – houbovou. „Vůbec poprvé se tak na našem trhu objeví kombinace, která je Čechům velice blízká, vždyť houbařství má v České republice dlouhodobou tradici,“ říká Pavel Marek, ředitel Choceňské mlékárny. 
Novinka Choceňské mlékárny přináší naprosto unikátní kombinaci. Tradiční krémové pomazánkové máslo, které se mezi zákazníky těší velké oblibě, je doplněno o přírodní chuť čerstvých hub té nejvyšší kvality. Pochoutky z hub jsou v České republice velice oblíbené a i proto stávající řadu pomazánkových másel doplnila právě houbová příchuť. Pavel Marek z Choceňské mlékárny k tomu dodává: „Při výrobě vycházíme z letitých zkušeností, ale nezapomínáme ani na přání našich zákazníků. Ti nás mohou kontaktovat ohledně nových chutí. A právě prosby, které se týkaly houbové příchutě, se v poslední době objevovaly často. Tak jsme je vyslyšeli.“
Pokud opravdu máte rádi houby, vyzkoušejte tuto lahodnou novinku. Skvěle chutná s čerstvým pečivem a zeleninou a díky své lehkosti je to ideální svačina nejen pro dospělé, ale i pro děti.
Pomazánková másla jsou vlajkovou lodí Choceňské mlékárny a stejně jako u všech jejích výrobků, je i u této novinky dbán velký důraz na kvalitní suroviny, ze kterých je vyrobena. Kvalita a bezpečnost surovin je kontrolována pomocí jednoho z nejvyšších potravinářských standardů. Houbové pomazánkové máslo tedy dobře poslouží nejen jako chutná, ale i zdravá svačina.
Choceňské pomazánkové máslo bude k dostání ve vybraných obchodních řetězcích od 1. května 2013. Doporučená cena za kus je 28,90 Kč.
 
O společnosti Choceňská mlékárna
Choceňská mlékárna s.r.o. s více než osmdesátiletou tradicí výroby mléčných produktů patří k lídrům na českém trhu. Kvalitu výrobků dokazuje od poloviny roku 2003 osvědčení značkou KLASA. Profiluje se především v segmentu pomazánkových másel, smetanových pomazánek, smetanových jogurtů a tvarohů. V současnosti společnost expanduje i do zahraničí a úspěch slaví s pomazánkovými másly především v zemích východní Evropy.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×