Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chcete mít chutnější a čistější vodu a zároveň pomáhat?

17. 8. 2011

nepojmenovany-1.jpgNejcennějším zdrojem tekutin pro lidský organismus je kvalitní a čistá voda. Nejsnadnější způsob, jak ji získat je otočit kohoutkem vodovodu.

Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tak tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou a zároveň tím prospějete i přírodě před odpadem v podobě stovek tun prázdných PET láhví. Jenže ne vždy nám voda z kohoutku chutná.
Filtrační konvice Hyundai Aqua Optimanepojmenovany-2.jpg
Řešení nabízí filtrační konvice Hyundai Aqua Optima. Díky jedinečnému patentovanému 5ti stupňovému procesu filtrace odstraňují filtry Aqua Optima nečistoty, které ve vodě z kohoutku zůstávají i po převaření. Je zde využívána jedinečná směs aktivního uhlíku, který má příznivý vliv na snížení hladiny herbicidů a pesticidů. Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah chlóru a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice a zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje daleko chutnější.
Přefiltrovaná voda je ideální na vaření zeleniny – zlepšuje její chuť i vzhled.
V nabídce jsou modely s manuálním i elektronickým indikátorem životnosti filtru a objemem na přefil­trovanou vodu od 1,3 do 2 litrů. Filtr Aqua Optima vydrží minimálně 30 dní a přefiltruje zhruba 100 litrů vody.
Konvici Hyundai Aqua Optima zakoupíte od 499 Kč. Vybrat si můžete ze čtyř modelů.
Hyundai Aqua Optima pomáhá Etiopii
nepojmenovany-3.jpgZdroje vody jsou na planetě rozloženy velmi nerovnoměrně – zatímco někde je vody dostatek, některé oblasti trpí suchem. Jedním z míst, které je tímto nedostatkem postiženo, je Etiopie.
Pomoci místním dětem - a nejen jim - k lepší dostupnosti vody se snaží společnost Člověk v tísni a značka Hyundai, s výrobkovou řadou filtračních konvic Aqua Optima, ve společném projektu „Voda do etiopských škol“.
Díky každé prodané konvici Hyundai Aqua Optima získá jedno dítě v Etiopii čistou vodu na jeden měsíc.
Pomozte nám darovat vodu do etiopských škol.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×