Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ceny bestsellerů rostou. Fragment se rozhodl je pro čtenáře zlevnit!

13. 5. 2012

Zatímco prodejní ceny bestsellerů rostou, Nakladatelství Fragment se rozhodlo zlevnit a nabídnout jeden z nejžádanějších světových bestsellerů současnosti HUNGER GAMES za novou bezkonkurenční cenu! Pro všechny fanoušky série HUNGER GAMES je navíc již nyní v prodeji souborné vydání všech tří dílů s exkluzivní filmovou obálkou!

 
V březnu byl do českých kin slavnostně uveden film HUNGER GAMES, jehož scénář věrně vychází z knižní předlohy HUNGER GAMES – Aréna smrti. Film se stal jarním hitem po celém světě a také hodnocení v českém prostředí mluví o zdařilé filmové adaptaci.
 
Nakladatelství Fragment nabídne již zítra všem čtenářům jednotlivé díly Aréna smrti, Vražedná pomsta a Síla vzdoru za sníženou prodejní cenu 299 Kč. Všichni si tak mohou naplno vychutnat napínavý příběh plný bezpráví, lásky a odvahy, který již oslovil statisíce čtenářů po celém světě.
 

1.jpg   2.jpg   3.jpg

                  
145x210 mm, brož., 299 Kč
 
V návaznosti na uvedení filmového zpracování připravilo Nakladatelství Fragment dárek pro všechny fanoušky – souborné vydání všech tří dílů série Hunger Games s exkluzivní obálkou s motivem filmu.
 
4.pngVítězství znamená slávu a bohatství.
Prohra znamená jistou smrt.
Hunger games začínají...
 
V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger Games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Do hry však vstupuje šestnáctiletá Katniss, která se nehodlá podřídit... Překvapivé výsledky zápasu povzbudí obyvatele země Panem, aby se postavili k odporu, a v krajích se formuje odboj. Podaří se zabránit krvavému střetnutí, jehož důsledky by byly víc než hrozivé?
 
145x234 mm, váz., 680 str., 599 Kč
 
 
Podrobnější informace o knihách a filmu na www.hunger-games.cz!
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 20 mil. kusů výtisků. V roce 2011 Nakladatelství Fragment vydalo 179 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2011 bylo uskutečněno celkem 437 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2011 představil stále rostoucí slovenský Fragment 119 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×