Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buďte ve své profesi úspěšní! Ladislav Špaček vám poradí, jak na to

29. 9. 2014

Pojďte úspěchu naproti! Není to těžké, chce se to jen dobře připravit. Jak udělat dobrý dojem? Jak se chovat? Jak získat klienta a jak si ho udržet? Tyto a další otázky zodpoví expert na etiketu Ladislav Špaček v nové „bibli“ pro manažery, obchodní zástupce, makléře a všechny, kteří chtějí uspět. Titul Úspěšný obchodní zástupce vychází v Nakladatelství Fragment 24. září!

Již Thomas A. Edison řekl „Náhoda přeje připraveným“. Úspěch nepřichází sám od sebe, ale každý mu může jít naproti. Je však třeba nepodcenit správnou a pečlivou přípravu. Ladislav Špaček připravil přehlednou „příručku“ nejen pro obchodní zástupce, ale pro všechny, kteří se rozhodli, že nechtějí nechat nic náhodě. 
Základní pravidlem je uvědomění si faktu, že záleží pouze na nás samotných, jak přispějeme ke svému životnímu štěstí. Motivaci musíme hledat sami u sebe, za případné neúspěchy nehledat viníka jinde, ale přiznat si svou chybu.
Předtím, než se dostaví vytoužený cíl, je třeba si uvědomit základní „kameny“, na kterých budeme stavět. Prvním klíčem k úspěchu je komunikace. Postačí, když si promítneme několik příkladů ze života, např. proč chodíme do některého obchodu nakupovat raději, i když je vzdálenější od našeho bydliště, dáváme přednost vzdálenější restauraci, ale není to jen kvůli menu, do servisu jedeme několik kilometrů navíc, i když je cena o něco vyšší apod. Důvodem je přístup personálu a jejich schopnost komunikace. Je příjemnější jednat s člověkem, kterému nedělá problém mluvit se zákazníkem mile a pokaždé se usmát. Druhým klíčem je etiketa. Vhodným chováním a vystupováním si na svou stranu získáme více klientů, než někdo, kdo se bude chovat neomaleně a bezohledně.
Pro úspěch v profesní oblasti však musíme jít dál, pracovat na sobě a získat si tak oblibu a pověst nejen schopného, ale také příjemného obchodního partnera.
 
1.jpgAnotace:
Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co si dát pozor a úspěch se dostaví.
• jak získat klienta a jak si ho udržet?
• proč ztrácíme klienty a lze tomu zabránit?
• jak s klientem správně komunikovat?
• jaké jsou klientovy základní komunikační potřeby?
• jak vést obchodní schůzku?
• jak se správně obléci a jaké zvolit pro schůzku prostředí?
• pravidla společenského chování a správného stolování
... a mnoho dalších zajímavých témat
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti na vyšší úroveň.
Slavnostní křest knihy „Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce“ se uskuteční 29. září 2014 od 16:30 hodin v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí za účasti autora Ladislava Špačka.
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×