Jdi na obsah Jdi na menu
 


Britská značka LYDC London dorazila do České republiky!

Pokud ještě neznáte britskou značku LYDC London, je právě ideální čas na seznámení. Tašky i kabelky mnoha různých stylů si totiž od letošního jara můžete pořídit i v České republice! Květinové a barevné jsou naprosto ideální pro jarní i letní sezónu. Elegantní sexy kousky zase využijete především pro večerní příležitosti. Ovšem aktuálním hitem, který slaví na západ od našich hranic velký comeback a pomalu proniká i do Česka, jsou tašky ve stylu školních brašen, tzv. Satchel bags. Nabídka je opravdu široká, stačí si vybrat. Mj. v internetovém obchodě www.clash.cz.

„Satchel Bags, přehozené křížem přes protilehlé rameno, to je prostě klasika. LYDC London je nabízí v mnoha různých barvách a zákazníci je mohou nosit do práce, do města, studenti do školy, prostě kamkoliv. V nabídce jsou také tašky na laptopy,“ konstatuje majitelka společnosti provozující e-shop s módním zbožím www.clash.cz Michala Smelíková. Zároveň ke značce LYDC London dodává: „Celkově nás uchvátila celá kolekce tašek a kabelek této britské značky, která je ohromně pestrá, inovativní a zároveň kvalitní.“
Kabelky LYDC London můžete nakoupit ve výhodných akcích i v pravidelných aukcích v obchodě www.clash.cz  
Tašky LYDC London – tipy obchodu www.clash.cz
nepojmenovany-1.jpg
 
 
Tašky LYDC London Fringe White a Red
Zdobené třásněmi a výraznými kovovými doplňky jsou vyrobené z technické kůže.
 
 

nepojmenovany-2.jpg
Taška LYDC London Rosemary pink a Rosemary beige

Praktické, prostorné, ovšem půvabné tašky s květinovým potiskem jsou vyrobené z lakovaného plátna
 
gfh.jpg
 
Kabelka LYDC London Victoria black/pink
S touto taškou se rozhodně neztratíte v davu, vedle kontrastních barevných prvků zaujme také embosovaný květinový vzor. Taška je vyrobena z umělé kůže.
nv.jpg
 
Kabelka LYDC London Bow yellow/cream
Zdobení kovovým logem, mašlí v horní části a výraznými kovovými detaily.
 
hgj.jpg
 
Kabelka LYDC London Posh beige
Zdobena je královskou korunkou vykládanou kamínky a výraznými kovovými detaily a decentními hadími potisky na povrchu materiálu.
 
Cmbnm.jpgestovní taška na kolečkách LYDC London red
Elegantní taška Vám pomůže k efektnímu cestování bez námahy. Vyrobena je za patentované umělé krokodýlí kůže. Díky svým mnoha kapsám je také velmi praktická.
 
 
Více o značce LYDC
Značka LYDC vznikla v roce 2005 v Covent Garden v Londýně a brzy se stala jednou z nejvýraznějších a inovativních značek ve Velké Británii. Značka staví na současném designu a zákazníci si jí cení především pro její vysokou kvalitu a propracovaný design, který skvěle kombinuje pulsující energii Londýna s kosmopolitním stylem. Návrháři připravují kolekce v široké škále barev jako je růžová, švestková, zelená či žlutá a v mnoha dalších. Také nabídka textilií i dalších materiálů vzbuzuje zasloužený obdiv a respekt. LYDC nabízí tzv. Satchel Bags neboli tašky ve školním stylu určené pro studenty, byznysmeny, pro nošení laptopů, ale i pro jiné příležitosti. Dále odvážné kousky na večer, do města, na procházku i cestovní kabely. Nabídku stylů značka neustále rozšiřuje ve snaze připravit zákazníkům tašky určené opravdu pro všechny možné příležitosti. 
Během let své existence si LYDC London vybudovala významnou pozici na trhu s taškami a módními doplňky, a to mj. díky své snadné rozpoznatelnosti. Postupně expandovala do celé Evropy i Asie.
Více o obchodu www.clash.cz
Www.clash.cz je alternativní e-shop, který nabízí originální oblečení a módní doplňky desítek světových značek. Pro své zákazníky neustále hledá značkovou módu za skvělé ceny, specializuje se přitom na nekonvenční, streetové značky. Clash.cz také přináší unikátní způsob prodeje, prostřednictvím tzv. rychlých aukcí, které trvají pouhých 15 minut. Bleskové aukce probíhají obvykle každý večer a většina zboží je vydražena za desítky korun. Nakupovat zde však lze i prostřednictvím klasických aukcí či zcela standardně. E-shop používá propracovaný věrnostní systém formou bodového programu. Za každý nákup, ať už vlastní nebo přítele, získává zákazník body (respektive peníze) k uplatnění při dalších nákupech. Na www.clash.cz si lidé také mohou vybírat módní kousky podle (nejen) hudebního stylu, který je jim blízký.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Novinka

(jana, 18. 3. 2013 11:39)

Čest práci. Všichni mluví o tom, že se objevila nová forma přivýdělku, jak pro ženy, tak pro pány. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a nemám slov, jak snadné to je. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu :-) Čekujte www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×