Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bendová přistižena s Jáklem při luxusní večeři!

alice.jpgHerečka Alice Bendová a její dlouholetý kamarád producent a režisér Petr Jákl si pochutnávali na pětichodovém degustačním menu po vzoru pořadu Vášnivý Jedlík vysílaném televizí Spektrum.

Klidné prostředí, rozzářené svíce a luxusní jídlo a pití. Tak to vypadalo v kubánské restauraci Cohiba Atmosphere v samotném centru Prahy. Krásná herečka a urostlý producent a režisér se sešli, aby prodiskutovali možnou spolupráci a přitom oslavili nadcházející nový rok. A ne petr.jpgledajakým způsobem. „Dnešní polopracovní schůzku jsme pojali trochu jinak. V poslední době jsem si oblíbil pořad Vášnivý Jedlík s Adamem Richmanem, který navštěvuje americké restaurace a ochutnává místní speciality. Vím, že Alice jídlo také miluje, tak jsme chtěli vyzkoušet, zda i my jsme vášniví jedlíci. Vybrali jsme si proto kubánskou restauraci, ve které šéfkuchař připravuje každý týden speciální menu,“ řekl bývalý herec a režisér Jákl.
 
Opravdový gurmánský zážitek připravil místní šéfkuchař, který uvařil delikátní speciality. Degustační menu obsahovalo pět chodů. Jako předkrm dostali celebrity tygří krevetu s chilli a česnekem na bylinkové brusketě. Jako další studený předkrm zvolil šéfkuchař grilovaný kozí sýr, pak následovalo speciální kubánské jídlo Ropa vieja a jako hlavní chod bylo celebritám servírováno hovězí líčko dušené na zelenině a červeném salátu s nastavovanou kaší. V závěru si celebrity pochutnaly na čokoládovém dortu s vanilkovým nokem zdobeným třpytivým zlatem.
 

alice-a-petr.jpg

 
Milujete i vy kvalitní jídlo a pití? Pak je pořad Vášnivý Jedlík vysílaný televizí Spektrum pro vás tou správnou volbou. Gurmánská reality show, ve které vás provede Adam Richman, vysílá každý všední den a v sobotu od 11:24 a 12:45 televize Spektrum. Pokud pořad nestihnete v odpoledních hodinách, televize Spektrum pro vás připravila reprízy v 18:10 a 18:45.
 

bendova-a-jakl.jpg

 
O co v pořadu jde? Adam Richman je skutečně vášnivý jedlík a za hlasitého skandování hostů v místních amerických restauracích každodenně bojuje s obří mísou krevet, hamburgerů nebo steaků. V pořadu vystupují kromě jedlíka i místní američtí restauratéři, kteří předvádějí svůj kulinářský um a rodinné i místní recepty. Stačí jen sledovat tohoto milovníka jídla v akci a uvidíte, že nic není nemožné.
 
 
TV Spektrum provozuje společnost Chello Central Europe
Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy.Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Megamax (pro děti), Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Paráda

(Fifi18, 17. 3. 2013 17:06)

Hezký den. Mezi čtenáři se právě šíří novinka z oblasti online výdělků, skvělé na jaro, když je hodinka, dvě času.. Už od začátku ledna si takto sama přivydělávám a je to perfektní :) Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu! Čekujte www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×